Merhaba anneler öncelikle hepiniz sağsalim bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız, rabbim olmayan tüm herkese annelik duygusunu tattırsın. 2. Gebeliğm ilk oğlum zorunlu sezaryen olduğu için bu oğlumu da sezaryen'e karar verdik, ilk doğum sonrası çok kötü geçtiği için o kadar korkuyordum ki sezaryen olmak istemiyorum ama bir taraftan gene mecburdum. Doktorumuzla 13 ocak pazartesi gününe gün almaya karar verdik tabi ilk doktorumu değiştirdim, Gaziantep te İsmail temura gitmeye karar verdim. Sürekli benim korkumu yenmem için motive ediyordu gercekten de öyle oldu bir korkuyla girdim sezaryen'e 13 ocak 16.30 da girdim 38+2 haftalıktım, beni hazırladılar spinal oldum iğne hiç acıtmıyor buarada, uyusmusum ama üzerimi sildiklerini felan hissediyorum ben bağırıyorum hissediyorum kesmeyin 🤣🤣 Tabi bebeğimi çıkarmak için uğras verdiklerini karnımdan biraz bastırdıklarında anladım hiç bir acı hissi duymuyorsunuz biraz bulantı hissi oldu saat 5' e dogru bal oğlumun sesini duydum, çok güzel bir his rabbim 2.kez yaşattı çok sükür sağlıklı olması herşey'e bedel sadece sağlıklı olsun 🙏 Benim hikayem böyle kızlar odam da 5.30 oldum dikiş felan uyusuklugum gecince ilk yürüme beni zorladı az bisey sonra ilk ayaga kalktıktan sonrası kolay oluyor hafif sancı seklinde agrı oluyor çekilmeyecek gibi değil fakat doktorunuzu iyi seçin ben ilk doktorum dan hiç memnun kalmadım, bu doktorum dan Allah razı olsun diyorum. Sezaryen olacaklar korkmasın doktorunuza güvendikten sonra inanın 2. Günde bile kendi işinizi kendiniz yavas yavas yapabilirsiniz 😍 Hepinize sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğum diliyorum.. 🌼🌼 ❣️