sevgicaner78 Detaylı ultrason yaptıran var mı ? İstanbul Avrupa yakasında Hangi hastaneye gittiniz ücreti neydi bilgi verebilirmisiniz
masalsii sevgicaner78 ben Bakırköy sadi konuk için randevu aldım ay sonuna memnun kalırsam özelde yaptırmayı düşünmüyorum çünkü orada perinatoloji bölümü bakıyor sorun yaşamam diye düşünüyorum
Zehramomm sevgicaner78 Fehmiyazıcıoğluna gittim aşırı memnun kalkalım papirus plazada muaynanesi 450 lira
Mervekuzgun sevgicaner78 ben bugün gittim Cevizlibağ metrobüsün orda Ahmet Gül fiyatı 700 TL ama gerçekten aldığı parayı sonuna hakeden biri çok memnun aldık o kadar işinin ehli bir insan ki 45 dakika emek harcadı 20 dakika kızımın yüz fotosunu almak için uğraştı resmen tavsiye ederim gerçekten
Nergiiscelik Erdem hastanesinde 400tl yaptırdım cd ve 14tane resim verdiler canım 30dk sürdü herşeyine detaylı Bi şekilde bakıldı perinatolog tu doktor
masalsii Nrs1234 geçen hafta normal kadın doguma muayne oldum detaylı ultrason haftam geldiği için perinatoloji bölümüne kayıt açtılar daha sonrada mhrsden randevu aldım ayın 30 una ☺️
Nrs1234 masalsii hmm anladım canım ben o hastaneye gitmiyorum o yüzden sordum O zaman bir kere gidip muayene olmam gerekiyor
masalsii Nrs1234 evet bende gitmiyordum detaylı için gittim yaptıranlarda memnun ekstra ücret ödemeye gerek yok bence
Elifdemir_ istinye liv Ali bey 675 tl, ikili testimide ona yaptirmistim ve sonuna kadar hakediyor en ince detayina kadar anlatiyor cok guzel goruntuler verdi 1saate yakin surmustu muayene
Nrs1234 masalsii 300 yine iyidir 700 var 1000 var zaten ileride çok fazla masrafı olacak o paraya ona yararlı bişeyler alırım diye düşündüm zaten 2 Li taramayıda devlette yaptırdım
masalsii Nrs1234 ben ikiliyi özelde yaptırdım ucudu ama bu tarama testine vereceğim parayı bebegime kullanmayı düşündüm, sonuçta bakırköyde gideceğim doktor perinatoloji doktoru ilgisiz olacaklarını sanmıyorum
Nrs1234 masalsii haklısın canım ben ok meydanı hastanesinde 2 Li tarama yaptırdım ama acaba detaylıyı orda yapıyorlar mi bilmiyorum Bakırköy’de biraz uzak
masalsii Nrs1234 süleymaniye de yapılıyor ama okmeydanını bilmiyorum telefonla arayıp bilgi al istersen santralden söylerler sanırım
Nrs1234 masalsii baktım canım zeytinburnundaymış eşime söylüyorum uzak yaptır özelde diyor bende özele gitmek istemiyorum