Ecmelbeyza A_C_04 A_C_04 kadının yanına adetin ilk günü gittim kadın bana uzanmamı ve karnıma bakacağını söyledi ben daha önce belki duymuşsunuzdur göbek düşmesini ben bardak attırmıştım bi kaç defa göbeğime kadın karnıma dokunduğu gibi sen bardakmı attırdın dedi evet dedim o bardak vücudundaki tüm iltihabı göbek çevrene ve tüplerinin önüne toplamış dedi tüplerin açık ama önü hep iltihap sen bu yüzden hamile kalmıyosun dedi bana adetin ilk günü başlayıp üçüncü gününe kadar bildiğiniz hayvan kuyruğunu alıp robottan geçirip kremsi bi hale getirip üç gün boyunca gece yatmadan karnıma sürüp üstüne bez örtüp streçle sarıp uyumamı sabahta kalkıp silip atmammı söyledi bunu akşamdan akşama yapıcaksın dedii aynı zamanda 1 hafta boyuncada toz zencefille balı karıştırıp sabahları aç karnına yememi söyledi yaptım yedim ve adetin üçüncü günü yanına gittim tekrar kadın benden beyaz mum balmumu alabalık yağı ve zeytinyağıyla bi kavanoz istemişti aldım onlarıda gittim kadın uzattı karnıma baktı o iltihap hep yumuşamış dedi işk gittiğimde kadın dokununca acıyan yerler hiç acımadı kadın beni böyle eski kiler gibi bi yere indirdi balmumunu böyle iki küçük ateş parçasının içine attı ama sadece duman vardı alttan soyunup bu dumanın üstüne oturmam gerektiğini söyledi dediğini yaptım afedersiniz kızlar ama hani idrar olsa kendini tutabilirsin bi akıntı başladı duman içime gider gitmez abla benden bişeyler gidiyo dedim güldü iltihap akıyo dedi bu içini temizler dedi bi 10 dakika o dumanın üstünde oturdum sonra kadın beyaz mumu alabalık yağını ve zeytin yağını eritip kavanoza koydu getirdi sıvı bi haldeydi bana bunu dolaba üst tarafa bırak donsun sonra alta indir dedi tamm dedim peki napıcam bunu dedim anlatmaya başladı
bu bir hafta zencefille balı yedikten sonra bir hafta boyunca beyaz soğanla kırmızı soğanı birlikte kaynatıp sabahları aç karnına bir bardak suyunu içiceksin ama hergün taze taze yapılacak bir hafta bunu yaptıktan sonra bir hafta boyunca buda taze taze yarım demet maydanoz 1 adet limon ikisini birlikte kaynatıp sabah aç karnına bir bardak suyunu içiceksin son haftada ısırgan otunu bir bardak kaynatıp bir haftada onu içiceksin dedi ben kuru ısırgan bulamadığım için çayını aktardan aldım ve onu kaynatıp içtim peki bu kremi napıcam dedim bunu bu akşamdan itibaren adet olana kadar hergün eşinin sırtına kasığına afedersiniz hani eşimiz sonuçta ayıp olmaz cinsel organına sürüceksin dedi sonra iki parmakta alıp kendi cinsel organına masaj yapar gibi sürüceksin dedi kendine 10 gün tek sür ama eşine sen adet olana kadar sür dedi bide bu kremi sürdükten sonra ilişkiye girmen kazım dedi hergün mü dedim ilk bir hafta bir gün olucak bir gün olmayacak ama sonraki haftalarda hafta iki defa tek olucak dedi tamm dedim kadının dediklerini harfiyen yerine getirdim kızlar kilo biri değilim hafif fazlam var ben o suları içtikte hem iltihap gitii hem ödem attım hem zatıflamaya başladım birazda kafamı meşgul tutmaya çalıyım günümden 3 gün geçti sanıyodum ben meğer 10 gün geçmiş eşim biliyo bana söylemiyo gidip test yaptım direk kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim o anki mutluluğum tarif edilemez hediye paketi ve bi miktar para götürdüm kadına onuda mutlu ettim inşşalah bu duyguyu rabbim istiyen herkese yaşatır şuan 6 aylık hamileyim ve hala kadına dua edeirm darısı sizlerinde balına olsun inşşalahh ben çok faydasını gördüm inşlaah sizlerde görürsünüz
uzun oldu ama en ince ayrıntısına kadar anlatmak istedim hakkınızı helall edin 🙏🏻😊😊