rnya Elifnuraltunay ben özel bölge ve bacak aldiriyorum 8 aydr bi sorun olmadi canim ama sen yinede doktruna danis ben danismadm ama kisiden kisiye fark olabilir
MerveymenAltkula Elifnuraltunay valla Canim ben kol bacak her yeri aldırıyorum sorun olmadı şimdiye kadar kendim alıyorum 🙊 🤗
Zozi Elifnuraltunay cnm gebelik döneminde cilt daha hassas oluyor diye biliyorum. ağda sırasında acı katsayısı artabilir. hijyenik bir ortamda yapılırsa acı da çok olmuyorsa yapılır heralde ama dra sormakda fayda var.
Tansu36 Elifnuraltunay bende tüm vücut gidiyorum sıkkinti olmadı kola bacak da olmaz yani ki insanlar karnini alıyor
Elifnuraltunay MerveymenAltkula hani bazen bacaklari alinca kasiyorum kendimi ondan sordum, iyi madem alayim nolcak sanki :/
MerveymenAltkula Elifnuraltunay o normal kaşınmasi benim ki de çıkmaya yakın kaşınır 🤦🏼♀️ Sknti etme 🤗
Svcnn Elifnuraltunay evet oncesndende gdyrdm senelrdr gdyorum zatende hamileligmdede gttim ilk hamilelgmdede ikincidede gdyrm sukur bi sorun yk
Svcnn Elifnuraltunay suan 35+4 olduk bikac gun once gtgmde karnimi dahi aldrdm doguma gdebilirm heran dye kollarim karnm ve komple sekilde
mervezegem77 Ben gidiyorum hiçbir problem olmuyor. Dortorum da bu konuyla ilgili bi uyarıda bulunmadi.
Gmz0705 Elifnuraltunay yahu ne sorun olabilir. annem derki pamuk ipliği ile bağlı değil o oraya. Kafa rahat takıl yaa. Böyle şeyler düşünme. Aklımın ucundan bile geçmedi 🤣 çatır çatır da aldırıyorum.