Kubrabhn90 Bu haftada kasılma çok yaşamaya başladım ve nefes darlığı oluşmaya başladı sizde ne gibi sıkıntılar var kızlar 😒
Htcglgnaksy Kubrabhn90 kasılmadan ziyade midemde yanma değil de bıçak gibi batma oluyor benim kalbime bıçak gibi saplanıyor en büyük şikayetim bu ..
SuleDoruk Kubrabhn90 sürekli uykum var benim 🙄 geceleri mide yanmasından uyuyamıyorum. Gündüzleri de ayılamıyorum. On yaşında bir oğlum daha var. O yüzden sıkıntılı oluyor bu durum benim için. Ara sıra da alt kısımda baskı hissediyorum ama çok rahatsız edici değil
Duaumayy Aynı kasılmalar bende de var canım hatta çok sık olmaya başladı korkuyorum bazen ama normal diyolar birde bende gün içerisinde bir iki defa kasıklarıma sanki yanma hissi gibi bir sancı giriyo sadece bir kaç saniye sürüyo sizde de var mı acaba 😊
Kubrabhn90 Duaumayy bende de var artık bu ayda yalancı doğum kasılmaları sancıları yaşanmaya başlanıyor önceden yaşadığım için biliyorum ama şu da bir gerçek hiç bir gebelik diğerini tutmuyormuş bunu yaşayarak öğrendim
Kubrabhn90 Htcglgnaksy rahim yukarı çıktıkça büyüdükçe hamilelik reflüsü çıkıyor ortaya baskı yapıyor bu sebebten oluyor aslında şu son haftalar bir an önce geçse keşke
Kubrabhn90 Osgem2019 aynen birde çok oturma pozisyonunda kaldığımda belime ağrı giriyor çok kalamıyorum oturma pozisyonunda
Ftszgn göğüs kafeslerimi hissetmiyorum resmen,kasılmalarım başladı ama sık değil. bazen rahat yürürken bazen bebişim baskı yapıyor. kasıklarıma bazen bıçak saplıyolar gibi oluyo kısa süreli sonra geçiyo
Kubrabhn90 SuleDoruk aynı şikayetler bende de var benim de 11 yaşında bir kızım 9 yaşında da bir oğlum var onların peşinden de koşturmak zorunda kalıyorum oda yoruyor beni haliyle ...
Htcglgnaksy Kubrabhn90 ya kuşum tamam da yanma gibi değil bu reflü gibi değil böyle bıçak saplanır gibi
Esmaemenova Araniza alirmisiniz bilmem ama😉34+5 den merhabaa hanimlar😅tuvalete taşinmayi duşunuyorum 🤭🤭🤭sert tekmelerden vajinada ani sancmalardan bel ağrisindan yalanci kasilmalardan şikayetciyim😫🤦🏻♀️Her tekmeye bi çiş😂
Kubrabhn90 Htcglgnaksy o bende bir kaç gün oldu geçti ama ara ara oluyor karın aşağıya indiğinde olur ya gebelerde