Evet sonunda bende burda Doğurdum diye haykırıyorum ❤️ evettttttt yanlış duymadınız Anne oldum Bugün Tam 1 Hafta oldu kızım dünyaya geleli
Benim hikayem biraz adrenalinli aslında hiç hayal ettiğim gibi olmadı hiçbirşey herşey çok hızlı ve ani gelişti Şöyle başlıyayım o halde ben özel Medicalpark hastanedine sürekli gidiyordum neyse 8 ocak çarşanba sabahı randevüm vardı bebegim 36 haftalıktı ama dier bebeklere göre biraz farklıydı 36 haftalık 4500 gr dı . Özel hastaneya herşein parasını veriyoruz sanıyoruz ki herşeyin en iyisi yapılıyor Aslında hiçte öyle değildi . Ben normal bir gebe gibi kilo almamıştım 3 üz bebeklere hamile gibi kilo almıştım eşimde oğün yanımda değildi rizeye araba almaya gitmişti neyse doktorum benim şekerime fln daha önce bakmıştı meğersem ozaman baktında benim şekerim 180 fln çıkmıştı bana hiçbişe olmaz demişti ve oldu benim şekerim 300 lere çkmış bana dediği kelime şu bebeginde şeker olabilir bir perinatolijiye gözük ve perinatoloji de trabzonda KTÜ Farabi araştırma hastanesinde var neyse ben apar topar eşimi aradım onun gelmesi 2.3 saati buldu tabi herkez eve toplandı fln saat 15:30 oldu eşim geldi biz hepbirlikte o dediği devlet hastanesine gittik ve iyiki gitmişiz sonra dedimki allah devletimden razı olsun saat 16:00 doktorun odasına girdim beni muayne etti ve başımı belkide 20 tane doktor geldi bianda ortalık karıştı ne oldunu anlamadım bi telaş bi koşuşturma her gelen bana alttan bakıyor açıklım varmı die ve benim açıklım 5 cm miş bunu kendi doktorum bilmesine rağmen hiçbir müdahele yapmamış neyse saat 17:00 oldu ve ben doğumhaneye alındım ama hiçbirşey anlamıyorum apar topar aldılar beni doktor bagırıyo benim özel hastanedeki doktoruma nasıl bu hasta bu şekilde dışarı salınır die meğersem bebeğim 1 gün daha karnımda dursa şekerden yaşamıcaktı allahıma şükürler olsun. normal doğum yapamadım artık 4 kilo üzeri bebekler de normal doğumu devlet yasaklamış belten aşşa spinal sezeryan oldum hiçbirşey anlamadım kızım doğdu 8 dk sonra solunumu geldi şükürler olsun şimdi kuveste ama durumu iyi allaha şüküt bir kaç güne çıkacak allah nasıp ederse ilk gecem çok zor geçti çok agladım ağrıdan ama şuan turp gibiyim ve şunu anladım hayatta hiçbirzaman pilanlı yaşamamalı insan , sonra pilanladıkların olmayınca hayalkırıklına ugramak çok kötü o yüzden kızlar doğumum şöyle yaparım böyle yaparım die düşünmeyin akışına bırakın allah büyük yardım ediyor kolaylıgını veriyor emin olun . Rabbim sizlerindr evlatlarını size bagışlasın bir nefeste doğurun inşallah ❤️