Yasemin35 Hamileliğinde vicks kullanan var mı acaba sırt ve bel ağrıları için. Ben dayanamıyorum ağrılarıma ne yapacağım bilemiyorum 🙁
Zeykem Yasemin35 ohooo ben hep sürüyorum belım ağrıyınca hemde bol bır sekılde surmustuk ve ustelık dehset bas agrılarım oluyor onada sürüp ovuyoruz yanı nabalım ılac yok bısey yok
Gunesimveben Yasemin35 20 gun once rahatsizlandigimda nefes alamadigim icin bnde kullanayim dediydim sonra internetten arastirdim.gebelikte kullanmayin yaziodu internet sitesinde
Heather Yasemin35 daha önce araştırmıştım. Anne karnındaki bebekte etkileri bilinmiyor bu yüzden önerilmiyor yazıyordu.
Annesed Nefes alamıyorum diye acile gittim burun kenarlarına vicks sürebilirsin dedi acildeki doktor sonra kontrolde aklıma geldi kendi doktoruma sordum hayır uçucu maddeler kullanmıyoruz kesinlikle dedi 🙄
FundaR Ben bir ay önce grip olmuştum ve nefes alamadığım için burun kenarlarıma ve göğüsüme sürüyordum doktor bir sorun olmayacağını söylemişti bana, çok fazla sürmedikçe bir zararı olacağını ben düşünmüyorum
Yasemin35 Doktoruma sordum bakalım yarın dönüş yapar muhtemelen de yerimde duramıyorum ki ağrıdan çok zor