Boss Merhabalar, 39+1 olduk ancak bebeğim hala doğum kanalına girmedi, göbeğim hala yukarıda, salı günü 40 hafta doluyor ozamana kadar bekleyeceğiz, bebeği son anda kanala inenler var mııı
Orange565 Boss Ben de 39+5 oldum. Benim de hala inmedi. Sancım falanda yok. Nts’de sancı çıkıyor mu sende?
lnyldr Boss bende de durum aynı canım 39 haftalığız ama ne kanala inmiş ne de bi nişan bi sancı çektim bu güne kadar yani gelmeye hiç niyetleri yok bu bebişlerin
Erenimo Boss bende 39+1im.bugun kontrolüm var. Karnimin asagi indigini söylüyor görenler. Zaten ayakları artik neredeyse göbek hizamda gibi. Ama intten okuduguma göre karnin aşağı inmesi bebegin kanala girdigi anlamina gelmiyormus. Pelvik kemiklerine yaklasiyomus bebek. Bakalım bebegim nerde öğrencez bugün.
bakirci Boss kuzenim 42de doğum yapmıştı, doğumda suni sancıyla indi bebek kanala diyor. Yani doğum anında bile inebilir bence onu dert etmeyin.
Boss Orange565 hayır nstde hiç bir şey yok 13lerde falan çıkıyor sancı, zaten bende adet ağrısı kadar bile bi sancı hissetmiyorum🤦🏻♀️ Ocak bebekleri çok nazlı çıktı
BuBu41 Orange565 Kizlar bendede sanci cikmiyor 37+4 üm ve kizim cok yukarda midemden hic inmiyor benim icin erken mi acaba
_berivan1404 Bizde 38.1 olduk ama bi belirti yok bebek kanala girmemiş 🤯 acaba ne zaman gelicek bugün yarın diyip bekliyorum heyecanla 🙏
ysmrtfnr Merhaba bende aynı durumdayım bugün 39+1 ama henüz kanalda değil doktor kırka kadar inebilir dedi yani ümitsizliğe kapılmayalm bir de kırk hafta dolduktan sonra rahim ağzı açıcı fitil ve olmazsa sonrasında suni sancı ile bebeği alalım dedi en geç 41 e kadar yani
Fasulyeninannesiii 38+3 bebegim kanalda degil 3 haftadr doktor kanala cok yakin basini koymus diyo ama kanala bi türlü girmiyo