dyglsnr Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldim yeni öğrendiğim bir gebeliğim var şu an 5hafta 7gunluk 😊 sizlere bir sorum olacak Dr D vitamini olarak bana Coledan-D3 damla verdi günde bir defa 30 damla seklinde. Kullanmadan prospektusunu okuyayım dedim ve okuduktan sonra içime sinmedi kullanmadım henuz sağlık ocağını arayıp sordum hemen ebeye veriyorlar dedi ama istemiyorsan kullanma dedi. Yani kafam karıştı aranızda kullanan var mı bu ilacı? Bir sorun yaşadı mı? Yardımcı olup içimi rahatlattırsaniz çok sevinirimm 😊😊
Aysenurtsr Ben kullaniyorum ama 3. ayimdan sonra verdi bana ve gunde 10 damla. D vitaminiz cokmu dusuk, test yapildi mi hemen? 30 cok ama doktorunuzun demek vardir bir bildigi veya tekrar bi sorun gidip isterseniz.
dyglsnr Aysenurtsr Tüm testlerim yapıldı evet malesef çok düşük ilk tüp bitene kdr 30 damla sonrasında 10a düşüruruz demisti. Herhangi bir sorun yasamadiniz dimi kullanırken yani kullanım şeklini falan okuyunca biraz tereddütle kaldım ilk gebeliğim aynı zamanda malum korkular işte 😊