Basından beri hep normal dogum planladık ne kadar korksamda normal olsun dedik acı eşiğim düsük degildir cok ama hayat hic bir zaman planladigin gibi gitmiyor hastahane cantam daha bir suru eksiklerimi 36 dan sonra hazirlarim ya daha cok var diyordum. 35.haftamda gece birden suyum geldi bi su bosaldi sonra kesildi hemen ayaga kalktim ic camasirim baya islanmisti sonra acaba cisimimi yaptim dedim bidaha gelirse hastahaneye giderim dedim bebegin hareketlerini hissedemedim gobegimle ugrastim yok kimildamadi hic sonra bi balli sut yapayim dedim kalktim sutu isitirken tekrar sular akti bacaklarimdan assagi sizdi hemen esimi kaldirdim hastahaneye geldik nts ye bagladilar cati muaynesi yapti ebe sagolsun inanilmaz sinirli ve en kotu ebeye denk geldim sanirim cok acıttı canım catı muaynesinde elini tuttum refleks bide bana sert cikti sen naptiginin farkindamisin yaptigin sey dogrumu ne kadar saygisizca vs sanki naptiysam bende canim cok yandi dedim istemiyorum sezeryan olcam dedim bi tiripler bir tiripler zoru soruyosun cevap vermiyo insani azarlar gibi konusuyo bide ozel hastahane neyse o gece nobetindeydi gitti cok tatli ebeler geldi doktorum geldi oglen beni sezeryana aldilar bebegim kaburgamin altina girmis resmen oradan cikarana kadar kaburgama bastir bastir kirilcak kaburgam diye 3 kere bagirdim en sonunda cikardilar dogdu kolay gecti dogum sonrasi kotu bir aci bekliyodum dayanilmicak aci hic degil bebegimi kuveze aldilar onu kuvezde gormek dokunamamak bana cok aci veriyor onu gormeye gittigimde o kadar uzuluyorumki emziremedim kucagima alamadim sutumu sagip goturcem bugun dun dogum yaptim bugun beni taburcu etcekler herkesden dua bekliyorum solunum sorunu varmis destek almasi gerekiyormus bide bagisiklik sistemi icin 1 hafta kuvezde kalcak dua edin cabucak toparlansin 1 kilo 350 gram dogdu birazda iner dedi hemsire 44 cm dogdu cok kucuk prensesim Allahim kimsenin elini bos birakmasin herkesin evladina saglik versin hayir versin.