Kızlar öncellikle rabbim herkese bu duyguyu hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲bizde çok yeni mezun olanlardan iz oğlumla 14.01.2020 saat 11.14 de oğluşum oldu . Sabah uyandığımda saat 8 di yataktan kalkarken idrarın var WC ye gidicem diye kalktım ayağa kalkmamla bı su akti iç camasirim pijamam ıslandı ilk başta anlayamadım cisimi kaçırdım sandım ağrım falan hiç biseyim yok tabi wcye gttim idrarimi yaptım ve kalkmamla birlikte bı su boşaldı 😄o an anladım doğumun başladığını . Ve hemen eşimi uyandırdım suyum geliyo hadi gidelim hastaneye diye . Saat 8.20 falan eşim bı tuhaf tuhaf baktı yüzüme 😁hiç bişey demeden yataktan kalktı bende o arada gyiniyorum annem bizde kalıyordu onu kaldırdık falan ben hazırlandım eşim hala esofmaniyla odaları dolasiyo yüzüme bakiyor şoka girmiş gibiydi . 😁Neyse hazırlandık hastaneye geldik hemen müdahale ettiler baktılar suyum geliyor ve 3 cm açıklık 9gibide yatisim yapıldı nts falan derken biz eşimle gülüyoruz konsuuyoruz odada tabi suni sanciyida bağladılar serumla bı yarım saat sonra ağrılar yavaş yavaş yukselmeye başladı suninin ayarinida 15dkda bir yukseltiyolar tabi ebe muayene etti 4 cm açıklık güzel ilerliyoruz falan dedi suniyi 200e ayarladilar ve bundan sonra doğum baslicak dediler . Kızlar aradan yarım saat belki 45 dk sonra acilmam 10cm di ve acil doguma alındım . Doktorum ve ebelerim çok iyiydi zaten 4 sene öncede kızımı aynı doktorda doğum yapmistm . Dogumhaneye girdim 11de ve tam 14 dakika sonra kucağıma oğlumu verdiler çok şükür Rabbime bende hep burda okuyordum acaba mezun olduğumuzu yazabilirmiyiz diyordum 😍rabbim bütün bekleyenleri bı avazda kurtulmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahhh 🤗🤲🤲🤲🤲hepinize hayırlı doğumlar diliyorum kolay olsun inşallah 🤗🤲