Emk5341 Busiyy turşuyu çok severdim ama asla yiyemiyorum. Canım nar yemek istiyor ama ekşi geldiğinden yiyemiyorum. Ama nerde pasta çikolata var onu yiyorum 😂😂😂 ve kızım olacak 🌸
Hatice_ceylan Mervee58 ben mıgde bulantım olmadı kusmam olmadı . Tek cop kokusu alahım nırmaldede o kokuyu sevmem . Hamılelıkte 5 metre ılerden kokusunu alıyorum bayılcak gıbı oluyorum .
Mervee58 Hatice_ceylan benimde olmadı çok şükür ☺️tatile gitmiştik mutfağın kokusu oradaki yemeklerin birbirine karışmış kokuları hala burnumun ucunda sanki doğum yaptıktan sonra geçer heralde böyle şeyler yani inşallah 🙈😂
kayraaa18 Normalde ekşi sevmeyen ben canım deli gibi ekşi istedi hep ve sonuç oglum olucak o teori bende tutmadi acikcasi 😀
[silindi] Busiyy ay bende de tam tersi çikolata görmek istemiyorum resmen tatlıyla arama kalın duvarlar ördüm 😂 ama akşamları meyve yerine limon soyup yiyorum resmen
Prenses001 Busiyy ben 14+4 'üm deterjan kokusundan hala tiksiniyorum mide bulantılarım devam ediyor hala bulaşık deterjanı yok mu öldürüyor beni bulaşık yıkıyorum 20 dk sonra mutfağın önünden geçerken nasıl geliyor kokusu nasıl bir kokuysa gitmiyor 🤦🏻♀️