Pukhett deletedmom572 siz talep etmezseniz sonuçta doktor o kurumun çalışanı tahlilleri orada ister. Siz verin istek listesini ben devlet hastanesinde yaptırım diyin bence
deletedmom572 Pukhett ilk gittiğimde sonucumla gittim ona bile direkt yok yeniden yapalım deyince yine teklif etmekten çekindim
Ummusamee deletedmom572 o zaman Dr unuzu değiştirin belli ki umursamayan birisi benim Dr um doğumdan sonra ilk 1 hafta sonra 40. Gün sonra 60. Gün ve aradan biraz daha geçince vajinada yara vs var mı diye bakmak için çağırmıştı doğumdan sonra eve geçince de ne şikayetin olursa beni saat kaç olursa olsun çekinmeden ara derdi ilaç yazdırmam gerekiyordu hastaneye kadar gelmenize gerek yok ben sisteme girdim e reçeteyi de telefonunuza gönderdim eczaneden gidip alabilirsiniz demişti hatta merak edip kendisi bana whatsapdan yazıyordu hazalcim nasıl oldun diye sizinki ne biçim Dr mus öyle başından savar gibi
deletedmom572 Ummusamee AA hayır ne münasebet, benim doktorum instagram üzeri bile 2 saate cevap veriyor gece ölsem yazmaz geri dönüş yapmaz, ben de doğrusu gitmediğim doktora yazmaktan çekiniyorum, adam bir iki bana ne der yani
deletedmom572 1989-- ne güzel, aynen halden anlayan doktorlar da var daha, bunlar sırf ticaret olarak görüyorlar bizi ama bilmiyorlar ne emeklerle kazanıyoruz o paraları
deletedmom572 Esma111 iyi yapmışsın 200 lira ne ya, evet bana da ilkinde de 15 günde bir gel dedi ben 1 ay doldu gittim zaten niye gelmedin bak şu sorun olmuş falan da demedi 2 dakika bakıp 2 li test yapalım dedi o kadar. Zaten gidince hatırlamıyor bile bir daha seni oda insanın zoruna gidiyor
deletedmom572 Seymagms ya aslında bizim buralarda doğum oranı çok yüksek olduğu için devletlerde sıra bulmak çok zor oluyor, birde çalışıyorum haftada bir izinliyim o güne denk getiriyorum haliyle 2 hastane arası gidip gelmek çok zamanımı alır diye uğraşmaktan çekiniyorum
Seymagms deletedmom572 testlerine bişey diyemem tabi ama sıkıntın yoksa 15 günde bir gitmene gerek yok bnce
purplemoon deletedmom572 bende ozel hastaneye gidiyorum ama ilk gttgmde test istedi ve devlette yaptirabilirsin dedi. Daha sonra da devletin karsilamadigi vitamin ve catlak kremi yazmisti ama ben arastrdim almadim dogal yaglar suruyorum kendisine soylemedim bile evet doktor yol gosterici ama bizimde arastirmaci olmamiz lazim her doktor bir degil . Sizde icinize snmeyen birseyler varsa bulundugunuz ilin doktorlarini arastirin burda cok kisi oneride bulunuyor. Sonucta bebegimiz onemli ama niye goz gore gore ozel hastanelerin bizlere müsteri gozuyle bakmasina somurulmeye izin verelim ve bende ozel hastanede calismis biri olarak soyluyorum. Ama sunu soyleyebilirim saglik ocaginda yapilan testler sagliksiz sonuc verebiliyormus kanlar bekletildigi icin ona dikkat edin gerisini devlette halledersiniz . Hayirli gebelikler dilerim 😊
deletedmom572 purplemoon yok aslında sağlık ocağı ile ilgisi yok, devleti önermedi bile hani sağlık ocağına güvenmiyorum istersen devlette yapta dese tamam. Çatlak kremini hiç sormadım bile ben internetten araştırıp aldım
purplemoon deletedmom572 ayrica riskli gebeligin yoksa ayda 1 gitmen normal 15 gunde bir gitmek gereksiz ve bebege zarari olabilir.
purplemoon deletedmom572 onermezler tabi musteri niye dsari gitsin ki ahh ahh ne hastaneler ne doktorlar var goremiyoruzki 😕
Tubina deletedmom572 benim özel sigortam olduğu halde doktorum istersen dışardan yaptırabilirsin diyor hep ayrıca ilk zamanlar hep ayda 1 çağırdı muayeneye, sizinki hastaneye para harcatmak istiyor gibi geldi bana