Adige09 deletedmom572 o doktoru hemen degistir 15 gunde bir problem yoksa neden çağırıyor ki 4 hafta normal olandır hastaneye bagis yapiyorsunuz resmen ! Ya o yüzden diyorum en iyisi devlet diye devlette kimse sizi müşteri gibi görmez iyi bir doktor bulup gidin araştırma hastanesi ya da kadin dogum hastaneleri profesyoneldir tavsiye ederim
deletedmom572 Adige09 bizim burada doğum oranı çok yüksek olduğu için maalesef devlet çok yoğun oluyor ve istediğiniz doktora istediğiniz zaman sıra bulmak mümkün değil
dilanhayat27 deletedmom572 Sağlıkocağında verilen kan sonucları değişebilir bekletikleri için o yüzden istemişdir ama ben tahlileri devletde yaptırıp kontrolü özelde yaptırnayı tavsiye ederim daha uygun olur tahliller özelde gercrkten pahalı
Aysetk deletedmom572 doktor neden ozellikle boyle bir sey yapsin? Tabiki kendi laboratuvar sonuclarina guvenir oncelikle. Ekonomik sebeplerden baska yerde yaptirmanizin uygun olup olmayacagini acikca anlatip sordunuz mu? Doktor kendisinin bağlı olmadigi hastane laboratuvar sonucuna gore size bir ilaca baslasa ve yanlis tedavi sonucunda allah korusun basiniza en ufak bir sey gelse suclusu doktor olur...
deletedmom572 Aysetk neden peki bu kadar yazan insanın doktorları direkt yönlendiriyor, kendi laboratuvarlarına güvenmedikleri için mi, hastanın menfaati için mi? Bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, sağlık ocağını geçtim devlete yönlendirebilir
Pandabekleyenanne deletedmom572 benimde bulantı ilacım 70 liraydı bi arkadaşım daha hamile oda ilaçlara 160 vermiş. Bence ilaçla alakası yok
Edaliiii deletedmom572 valla onu sen teklif edeceksin adam o kapıdan ekmek yiyor sana diyor ki bu hafta bu testi yaptırman lazım bilgiyi zaten veriyor sorsana sen dışarda yaptirsam sonucu getirsem diye. Burda kimseyi doktor yonlendirmemistir. Bazı istisnai doktorlar dışında. Adam ne bilsin senin nere ye gideceğini ben ozeldeki doktoruma gittiğim gün sordum burası yeterli mi bize 9 ay diye oda bu hastane tam teşekküllü değil acil bir durumun olsa müdehale edecek ekipmanım yok yoğun bakım unitem yok o yüzden devlette de girişin olsun 2 ayda bir de olsa oraya gidersin dedi bende o ara söyledim madem öyle testleri yaptırayım sonuçları size getireyim oda tabiki daha iyi olur dedi ve sürekli iletişim halinde kaldık doktorun tonlarca hastası var böyle düşün birazda.
deletedmom572 Edaliiii ama yazımı iyi okursanız zaten ilk gittiğimde yaptırdığım tahlil sonucu ile gittim, doktor kabul etmedi diye belirttim
Gigi89 deletedmom572 o zaman bence aynı hastanede belki başka doktor daha ılımlı olabilir bu koonuda bazen doktorlarda pay alıyormuş özel hastanede :/ insanın içine kuşku düştü mü zor o insanlada devam etmek bide can taşıyoruz allah korusun güvenmek lazım. Aynı branşta başka doktor var mı? İnsan devlettede yoğunluktan perşan oluyor bazen çünkü
Edaliiii deletedmom572 yahu üstteki yanitim da da belirttim zaten kendiniz söylüyorsunuz sağlık ocağında yaptırdım diye hiç bir hastane doktor kabul etmez gittin mi tam teşekküllü bi kadın hastalıkları kadın doğum bölümüne??? Bundan bahsediyoruz sabahtan beri inatla doktoru suçluyorsunuz.
Aysetk deletedmom572 doktorunuza danışarak hareket edin degilse baska doktor tercih edin herhalde zorunlu kilinmiyorsunuz ekonominize uymayan doktora gitmeye
senathesena Baloglum93 evet toksoplazma. Sağlık ocağında yapılmıyor ama devlet hastanelerinde yapılıyor. Ben sağlık ocağında gittim hemşirem dedi ki burda bazıları yapılmıyor yakında devlet hastanesinin semt polikliniği var oraya git tek seferde hallet. Öyle yaptım ben sorun olmadı.
Gigi89 deletedmom572 merhaba, bence açıkça konuşun doktorunuzla. Testlerin çıktısını isteyin isimlerini. Hastanede kaça geliyor tartın. Dışarda kaça geliyor sorun. Biz eşimle öyle yapıyoruz. Veriyor test listesini. Mesela burda bi Labaratuarda daha uyguna geldi orda yaptırdım. Ama bi kere değmez dedik doktorumuzn hastanesinde yaptırdık iyi geldi fiyatı iki tetkikti sadece. 15 günde bir çağırdı benide. Ama ben mesela atıyorum ayın 1 inde gittim Muayene ücreti ödedim. Sonra 14 üncü yada 15 inci güne randevu aldım ondan zaten ücret almıyorlar Kontrole giriyor diye. Kimse alamaz 15 gün içindekinden.
Duyguaydin81 Busiyy evet daha yaptırmadım devlete gitmeyi düşündüm bende yaptırmak için ama nasıl gidicem ne dicem orda onu bilmiyorum ilk olunca böyle oluyor 🙊🙊
Busiyy Duyguaydin81 canım acilden direk söylediğinde bakıyorlar diye biliyorum bizim bir hemşire tanıdığımız da enfeksiyon bölünmünden randevu al demişti ben de ordan aldım
deletedmom572 2kizanasi çok teşekkür ediyorum evet bu defa öyle yapayım memnun kalmazsam dönerim mecbur artık eski doktoruma
deletedmom572 Gigi89 evet aynı düzeyde 2 doktor daha var ikisinden de memnuniyet bayağı fazla, bu defa merkez de olan bir doktora gideceğim memnun kalmazsam geri dönerim artık ne yapayım
Yenianne65 deletedmom572 bende özele gidiyorum doktorum testleri tahlilleri devlette yaptır diyor hep bana
Gulanelis deletedmom572 doktor doğru söylemiş ama keşke o istediği diğer testleride sağlık ocağında yaptırsaydın canm