Asyaamavii Mide yanmasna ne gibi çözümler önerirsiniz lütfen işe yarayan seyler olsun bulanmayan midem bile artk bulanıyor 😑😑😑
prenses_annesii2603 Asyaamavii yoğurt, soğuk sütü yudum yudum icebilrsin,soda,cubuk kraker,petibör bisküvi yeni favorim annem önerdi çok rahatlattı, birde bi küp şekeri ağzında erit oda işe yarıyor
Ezesel Asyaamavii 35. Haftaya kadar ilaç almicam diye direndim doğal yollarla rahatlatmaya çalıştım ama bir yerden sonra işe yaramadı son çare doktoruma söyledim oda lansor ve gaviskon verdi şuanda nasıl huzurluyum anlatamam🤗
Elmiramm Asyaamavii gavisgon şurubu yemekten önce iç canım yada soğuk sütü de aynı şekilde ben aylarca çektim hep yemeklerden sonra içtim banamısın demedi 4hafta önce hastanede yattım o sıra aç karnına verdi hemşireler işe yaradı
Asyaamavii Tbakc gerçekten mi anlık olması daha daha güzelmiş peki recetyle mi alıyoruz illa doktor mu yazacak
Emin_e Soguk sut ve maden suyu bana iyi geliyordu, ama bir sure sonra gelmemeye basladi. En rahati doktorub yazdigi rennie duo suruptu tek kasikta geciyordu...
Tbakc Asyaamavii hocam ikisi de olur bana doktorum yazıyo bitince eczaneden alıyorum yine yazdırıyorum anlık gerçekten bana derman olan tek şey onca seyi denedim geçmemişti
Susu1303 Dün gece dayanamıyordum uyuyamiyordum arkadaslar anneciigim sagolsun ayva yada elma ye dedi elma yedim iyi geldi mkde asidini aliyolarmis iyi geliyo kuzum dene bi
Emin_e Asyaamavii genelde hafif bir surup veriyorlar, ben rahat etmistim icince hatta simdi yanmaz oldu bi ara cok fenaydi ama. Insallah sizin de kisa zamanda gecer
Asyaamavii Ezesel ayın 20 sinde kontrolum var kesinlikle danışicam doktoruma dün gece bana zehir oldu uykum