Lilamor77 Kızlar merhaba 20. Haftada tetanoz olan varmıı çok acıtıyormu iğne yarın olucam ama çok korkuyorum 🤣🤣🤣🙄🙄🙄😥😥😥
Esraaydn21 Lilamor77 nıye korkuyorsun canım :) hıssetmıyosun bıle :) bana acıcak dedıler ne kolum sıstı ne acıdı. bosuna kendını korkutma . kadın ıgneyı yaptı ben dıorm ne zaman yapcaksın yaptım gıdeblırsın dedi dusun :)
Erenveannesi Lilamor77 ilkokulda vurulurduk ağrı yapıyordu biraz belki hatırlarsınız 😊 herkeste yapmıyormuş ama endişelenmeyin 😊
Nfm Lilamor77 igne acitmiyor korkmaniza gerek yok. 2 gun sonra hafif kol agrisi oluyor sadece gerinirken uzanırken falan fark ediyosunuz
Ygmroglcn Lilamor77 canım bende yeni oldum ilk yapılırken acımadı ama 3 gün kolumun üzerine yatamadım şişti bünyeye göre farklılık gösteriyor inşallah acın ağrın olmaz
S-Y Hayırrr, ilaç verildikten sonra anlık bi yanma o kadar. İlk aşıma giderken ben de çok gözümde büyütmüşüm ama çoook yersizmis😊
Nfm Lilamor77 bugun ben ciger gelistirici igne oldum. Ciglik atmamak icin zor tuttum kendimi o derece yakti😀yarin gene olucam cok tirsiyorum