Happyprincess Kızlar perşembe kontrolüm var. Doktora gitmişken alışverişe çıkcam. Kullandığınız veya önerebileceğiniz bi deterjan var mı? Duru Granül Matik düşünmüştüm ama kalıntı mı ne bırakıyormuş emin olamadım.
dagdan2020 Happyprincess cnm sabun tozu yumuşatıcı olarak bingo soft bebekler için olanı çok memnun kaldim
Gizem3410 Happyprincess dalin sıvı deterjan ve yumuşatici aldim önerilerle e bebekten kullanan herkes memnundu çevremde 😊
Bsecill Happyprincess boron kullanıyorum kendimizedr bebeğede içeriği temiz ürün bebek eşyaları için ekstra durulama yaptırdım ve yumuşatıc kullanmıyorum kesinlikle
Meftunbade Ben hem uygun hemde doğal diye roxy matik aldım inan çok pişmanım toz olduğu için kıyafetlerde hep kaldı tekrar durulamaya atmak zorunda kaldım bidaha toz deterjan kullanmicsm abcnin bebek deterjanini almayı dusunuyorum
Minnosizmmm Happyprincess hayır yapmıyor ben bütün kıyafetlerini onla yıkadım görümceme kaynanamla kızıma aldigi kıyafetleri onunla yıkadı gayette güzel yıkamış ben beğendim açıkçası
pyymamm Happyprincess sabunlarda kalıntı oluyomus ben unıbaby aldım içime sindi yıkadım esyalarımızıda hiç deterjan kokusu vs yok hosuma gitti
Kbrbydk Happyprincess duru kullandım. Yarım ölçek koydum her makine için. Mis gibi çıktılar. Hiç de kalıntı bırakmadı. Ben çok memnun kaldim. Ama eğer kullanmayalım derseniz sıvı deterjan kullanmanızı tavsiye ederim temiz içerikli olanlardan. Minoris,siveno vb.