Zelihafirat Kızlar oturduğunuz yerden ani bir hareketle kalktığınızda kasığınızda iğne battı gibi bir ağrı oluyor mu sizinde? Az önce unuttum birden kalktım çok fena ağrıdı 11 haftalık gebeyim
Szeys Zelihafirat Evet ani kramp gibi giriyodu ani hareket edince ya da hapşırınca filan. Yavaş oturup kalkarsan rahatsız olmazsın
S-Y Zelihafirat çok normal neredeyse 26. hafta olacak ani hareketlerde olabilen bi durum. Yavaş oturup kalkmayı öğrenebilmis değilim 🤷🏻♀️
Zelihafirat Szeys bebeğe birşey olmuyordur ama değil mi geçende ağır kaldırdım sanırım bazamı kaldırdım ağrıdı yine ayağımı havaya kaldırınca geçti ama bazen unutunca böyle oluyor
Szeys Zelihafirat Bebeğe bişey olmuyo tabii ki ama yine de ağır kaldırma ani hareketler yapma daha dikkatli olman lazım
Zelihafirat S-Y işte unutuyorum bende 😕 geçen gün bazayı kaldırdığımda genital bölgemde dehşet bir ağrı oldu hemen uzandım ayaklarımı havaya kaldırdım geçti ama allah korusun çok korktum bebeğime mi birşey oldu diye 😕
S-Y Zelihafirat siz yine de bu haftalarda ağır kaldırma konusunda fazla zorlamayın kendinizi. Bi iş yapıyorsaniz da karnınıza değil de kollarınızı verin ağırlığı.
Zelihafirat S-Y bebeğe birşey olsa kanamam olur muydu acaba olmaması bebek iyidr anlamına mı geliyor bilemedim ayın 20 sinde kontrolüm var