Busra5341 Deriko hayir cnm 37 deyiz su an cuma gunu gidicez yapmaz heralde yaptrmak istemiyorum zaten sezaryen istyrm gerek yok yani
Ilknur_emin Giz89 neden erken sezeryana alimiyorsunuz acaba bende özel bir günüme denk geldiği için 37+5 De sezeryan istiyorum da
Giz89 Ilknur_emin zaten 15 -31 ocak arasıydı beklenen doğum tarihi suyum fazla ve iri bebek olunca hemen ilk gün alınsın istedim gelişim olarakta 3 hafta nerdeyse önden gidiyordu o yüzden beklemedik
Zzynpp Kzycgl Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim şuana kadar 13/8 yada bazen 14/9 geldi anlam veremediğim bu değerlerde mi yüksek ki doktor normal doğum yapmamamı istemiyor bu yüzden sezaryan dedi bana kafam karma karışık erken mi diye
Kzycgl Zzynpp 14/9 hamilelik için yüksek.doğum sırasında tansiyon biraz daha artıyor.normal doğumda daha da artar diye düşünmüştür doktorun.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Zzynpp Kzycgl Amin canım Allah razı olsun Rabbim bebek bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼