Anka386 Arkadaşlar hep süt akintim oluyordu ama bir kac damlaydi şimdi tesadüfen gördüm kocaman daire şeklinde akmis biri diğeri birkaç damla. Atletimi ve pijamami aşıp çıkıyor. Birden bu kadar çok aktığını görünce şaşırdım
Dkktlbsra Anka386 30.haftalığım damla damla geliyo ama senin gibi çok geleni duydum normal büyük ihtimal
Kubuuu1 Anka386 çok normal benim de çamaşırına akıp kuruyor ve göğsümun ucu yapisiyordu 40 hafta olduk hala geliyor ara ara
Seymasezer Anka386 oo benim 22 haftalıktan beri akıyor 30. Haftadayım baya akıyo ama süt gibi değilde şeffaf
Anka386 Dkktlbsra evet süt gelmesi normal vücut hazırlanıyor falan diye duydum da birden gelince böyle çokça şaşırdım bi an
nazsimaova Anka386 cnm bnde 34+2 haftaligim bnmdgöğsünemde süt cok akio hemşireye söyledim oda doktora sordu normal dedi
Anka386 Hpkdr ilk benim ki. Ama damlalardan aniden böyle bir boyuta ulaşınca panik oldum galiba farklı bisey de yiyip içmedim
Hilaliko Hpkdr canım bende hep okuyorum süt akıyor dıye bendede bırsey akmıyor acaba bende mı sıkıntı var dıyorum 34 haftalıgım bende sende demı hıc olmadı
Nf3346 Bende de ne süt ne su hic bir sey yok 35. Haftadadayiz. Ama normal olan doğunca gelmesi dimi. Çünkü millet soruyor gelmiyor mu diye ısrarla
Anka386 nazsimaova Ftsctn_20 Kubuuu1 Arkadaşlar ertesi gün sağlık ocağına vitamin ilaçlarımı almaya gidince ebeye sordum bu kadar yoğun gelmesi bi harmandan kaynakliymis sende o hormon erken salgılanmaya başlamış kendini yorma dinlen çünkü erken doğum belirtisi olabilir dedi çünkü kasiklarim da da kasılma var. Bu erken doğum riskini daha önce başka bir konuda doktorum da söylemişti