Canan23 Hayırlı geceler hanımlar , karnıma şiş batması şeklinde ağrılarla Dr gittiğimde idrar tahliliyle candida mantarı enfeksiyonu dediler bi fitil tek kullanımlık toz ve merhem verdiler aranızda başına gelen var mı tedavisi uzun sürer mi
Deletedmom124 Canan23 gebelik sonuna kadar geçmedi bende geciremedim dogum yapınca geçiyor tekrarlıyor fitil kullanırsanız geçiyor
Rapunzelaaa Canan23 ben evlendiğimden beri mantardan çekiyorum hamilelikte de enfeksiyon çıktı her yolu denedim geçmiyor maalesef ben önlem alıyorum gerisi de nasip diyorum çok daraldım çünkü. İnşallah sizinki geçici olur
Cileginannesi Canan23 basımın belası oldu ve 3 yıldır benimle. Ywdıklerımefıkkat etmezsem tekrarlıyor sureklı. Bı cozum bulamadım ben
Dilan-acr Hamilelikte çok olduğunu duydum inşallah çabuk atlatırsınız pamuk iç çamaşırı giyin ve sabun kullanmayın duru su ile yıkayın o bölgeyi
Cileginannesi Canan23 seker tatlı hamurısı pırınc uzak durarak. Yemedıgımde ınanılmaz rahatım. Ywdgımde de bu o kadar kasıntı lı ve kotu