Neser Oncelikle herkese selam bat 6gun kala dun erken gebelik testi yaptim hayalet cizgi gordum bugun kan verdim sonuc 2.00 sizce yulseme olur mu baya belirti var kafam cok karisti
Nursubasi Neser benimde erken gebelik testinde silik çizgi çkktı aynı gün kanda 0.17 negatif çıktı adetime 8 gün vardı. Adete 2 gün kala tekrar test yaptım ve kan verdim 44ile pozitif çıktı bence bekle canım
Esraguvennn Umut vermek istemem benimde tam o sıralarda 3.62 cıktı hatta acil de doktor çok sevinme bekleyelim biraz dedi bir ertesi günü de 15 oldu zaten değer
Selcannaz İnsaşşah vardır 48 saatte bir kan değerlerin yükselir zaten bugün verdiyseniz persembe tekrar kan tahlil yapın anlaşılır
Esraguvennn Neser inşllah canım valla ben adet tarihi gelene kadar her gün acil de kan verdim baktım sonuca sende ver bak kontrol et eğer varsa da 2 kayıp varmış daha tedbirli olursun
Neser Esraguvennn tetbirli olmak icin erken yaptim ama doktorum acele etmemi 4 gun gecmeden yapmamin beni yipraticagini soyluyor dayanamiyorum 3 gun beklicem varsa zaten 3 gun sonra 5 ustune cikar
esrasonerr Kızlar meraba adetime 2 gün var gebelik testi yaptım negatif çıktı bu normal mi negatif çıkması erken gebelik testinde çıkarmış sanırım doğru sonuç?