Zely35 Kızlar dış çekim için elbise bakıyorum, çoğu mağazaya, avm ye gittim hiçbir yerde bulamadım. Yerlere kadar uzun, şifon, uçuş uçuş bir elbise arıyorum. Bu arada Ankara’da yaşıyorum Yardım edinn
Serap_tulum Zely35 instagramda Anastasia zeybek ya da Antalya dress adresine bakabilirsiniz ben ordan temin ettim çok güzel modeller var 😍
Acrbaby Zely35 trendyolda var canım hamile giyim yazıyor Lyn Devon markası uzun şifon astarlı modeller 110-130 tl
Zely35 Bbdd Ngrbrs Bu sayfadakileri beğendim kızlar galiba buradaki sarı renkliden alıcam. İlk yorum yazdığımda bu sayfaya bakmamıştım kitliydi profil kabul etmesini bekledim. Bakınca beğendim teşekkür ederim ☺😍
matruskaa Zely35 https://m.n11.com/moda-labio-babyshower-melek-kol-hamile-elbisesi-P213357941?beden=38&Renk=Bebe+Mavi&cid=604001&gclid=CjwKCAjw4sLVBRAlEiwASblR-7uiyToDVS3XHo09jg10hYgoK1zHUfg05jaBK85jhmN0XUB_o8VYYRoCdoEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Canım su linkten bi bak dediğin tarzda var
Zely35 Serap_tulum canım baktım dediğin siteye kiralık falan yazıyor. Sen satın mı aldın kiraladın mı fiyatı nr kadardı
Zely35 Serap_tulum birde sitede upuzun kuyruklu kırmızı bir elbise var sende kuyruklu aldıysan eğer öyle uzun kuyruklu mu geldi canım
RabiaT Lyn Devon 2 güne geldi beyaz fotoğraf çekimi için aldım bende harika tavsiye ederim 😍 Trendyol hamile butikteki elbise kendi sitesinden daha çabuk geliyo. Sanırım 147 tl tuttu krgo dahil.
RabiaT Ben xl aldım l alsamda oluyomuş lastikli ve dökümlü olduğu için absürd büyük durmadı üstümde beden ölçüleri var ordan ölçerek sipariş verdim bende.
Serap_tulum Zely35 ben kiraladım fiyatlar modele göre değişiyor beyaz kuyrukluydu benimki hangi modeli istersen o geliyor ve kiralamak daha mantıklı 😊
Zely35 Aylin20 ordan sipariş verince çok geç geliyor, birde bedeni olmazsa değiştirmeye kalksam süre daha çok uzar o yüzden riske atmak istemedim
Aylin20 Zely35 doğru oda var bende gelicek ay siparis vericem arkadasım almıştı bende sanırım ona benzer alıcam