-MelteMerve- Merhaba kizlar bugün doktor kontrolum vardi 18haftaligim ve cocugun esinin olmasi gerekenden daha asagida oldugunu kanama riskim oldugunu söyledi. Varmi aranizda bu sorunu yasayip sonradan yukari cikan ? Tesekkurler
Minegenel -MelteMerve- benimde öyle rahme cok yakın plesanta doktor bekleyelim dedi belki duzelir yukarı ceker kendini dedi bekliyorum ikinci gebeliğim bu ilk normal dogumdu iki ci böyle devam ederse sezeryan olacak sanirim
Netdlxx -MelteMerve- Benim profilimde yaptığım yorumları incele canım bende de aynı durum var istediğin cevabı bulabilirsin
Belmaaa -MelteMerve- benim 12.haftada aşağıdaydı 17deyim tamamen düzelmiş dedi. Ağır kaldırmadım işlerimi hep dinlenerek yaptım uzun süre ayakta kalmadım uzun mesafe yürümedim daha doğrusu yürüyemedim zorlandım zaten. Böylelikle düzeldi belki de bunların çok etkisi olmadı bilmiyorum 🤷♀️
-MelteMerve- Minegenel benimde ikinci hamileligin ilkini normal dogumla dunyaya getirmistim insallh cikar yukari tekrar
-MelteMerve- Gunes_ ins benimkide cikar canim detayli ultrasonla bakmisti 3 hafta sonra tekrar bakalim dedi
Fndktgc0325 Gunes_ benim de aynı şekilde kanama olmuştu başlarda daha 17.haftamdayım aşağıda şu an doktor yukarı çıkabilir dedi de şunu merak ediyorum; ilişkiyi yasaklamış mıydı doktor ya da ne kadar süre yasaktı?
Snmgks Gunes_ geçmiş olsun. Benimde aynı problemim var 18+4 haftalığız. 16 haftalıkken kanama ile gittim doktora muayenede farkettik ara sıra kahverengi lekelenmelerim oluyor hala. Proluton vuruluyorum haftada 1 sağlıkla gelir inşallah siz bebeğinizi kucağınıza aldınız mı
-MelteMerve- Fndktgc0325 Bugün yasakladi bana birdahaki kontrole kadar yapmayin kanama riskini artiriyor dedi
Gunes_ Fndktgc0325 evet canım kanamam oldugu ıcın ılışkı hep yasaktı Ama simdi bir problem yok fakat yinede dikkat edıyoruz
Fndktgc0325 -MelteMerve- aktif kanaman var diye mi yasakladı acaba? Benim durdu kanamam ama yine de korkuyorum ilişki için?
Fndktgc0325 Gunes_ kanaman durdu mu peki bi süre sonra? Benim kesildi progestandan sonra ama yine de korkuyoruz ilişki için?