2zbebeklerim Yoyko marka bebek arabası kullanan var mı? Hepsiburadada 1100 tl indirime girmiş. İki modeli var elegance mi city mi güzel ? Birde yoyko değilse hangi marka almalıyım max 1500 olmalı.
seda1anne 2zbebeklerim bugün internetten bende baktım ama yorumlarda ikisinin de ağır olduğunu annenin tek başına kaldırmasının sıkıntı olduğunu falan okudum daha zaman var diye vazgeçtim 🤷🏼♀️
Sedley 2zbebeklerim Bende instagramda bi kadında görmüştüm 360 derece dönme özelliği varmış mesela biyerde yemek yerken bebeği yanına rahat koyabiliyormuşsun. İlerde bende onu düşünücem tabi fiyatı uygun olursa henüz 9 haftalığım 🤗🤗
Gmzzz 2zbebeklerim ben ebebekten baby plus travel sistem aldım 989 tl mi neydi? Kullanmadım ama kullanan arkadaslarım var
MNaz Tuuce7 Kiwi Queen in hiç bı yerde stoğu yok siz nereden aldınız acaba aynı görselde huggy Queen çıkıyor
deletedmom220 Biz yoyko 360 spin aldık ama daha kullanmadık kurduk baya güzel duruyo hepsi buradadan almıştık 1500 e aldık dönmesi hoşumuza gitti açılış kapanış bakımından da rahat 😇
2zbebeklerim tubaemrah45 bu tarzda olanların hepsi aynı ya malesef😏 eğer hafif olmasını istiyosak baston tarzda olanlardan almak lazım.
Brn14 Bende 2 gün önce sipariş verdim City olanını. Yorumlar çok olumluydu, kullanan tanıdığımda vardı çok memnundu. Fiyatıda uygun. Kafanı kurcalayan başka marka yoksa kaçırma derim.
Hacerevgin MNaz bende trendyoldan aldim hatta puseti kırık cıktı geri göndermeden yenisini göndermişlerdi