Masalimsi Kizlar 38 haftalik hamileyim ve bu karinda olusan bi cizGi varmis bende yok olmasi gerek midir sikinti midir 🤔
K1996 Masalimsi hiç bilmiyorum ki bende son ayımda çıktı ama hafif silinik çizgi varmı yokmu belli değil
1dem Masalimsi ciltle alakalı heralde canım. İlk gebelikte olmuştu bende doğumdan sonra kayboldu. Şimdi yine oldu o çizgi nedeni nedir bilmem
Arzusss Masalimsi olması gerek mi bilmiyorum şuan bende neden var acaba diyorum sizde yokmuş 😂 ve göbeğim dışa doğru 2 cm çıkık simsiyah gögsüm boynumda leke is düştü 35 haftamdayım 🤦♀️ama bende baya belirgin şekilde var 2 gebeliğim 2 si dede oldu kuş parmağım kalınlığında boydan koyu kahve şeklinde sonradan geçti
Masalimsi Bana dogum yaklasincs olmasi lazim niye sen de yok diyip durdular da bende az bi zamanim kaldi yoksa sorun mudur bu diye ister istemez korktum 🙍🙍
1dem Masalimsi çok saçma ne alakası var ya insanlar neler uyduruyor 🤣. Korkma canım benimki Bayadır var doğumun yakınlığıyla alakası olamaz
Ozgelin İnsanlar nelerle uğraşırken yavrumu sağ sağlım kucagıma alıyım diye gece gündüz dua ederken Ne olcak bu boş insanlrın konuşmaları..nerden can yaksam nerden acıtsam diye bakıyor millet...ne boş şeyler..
Masalimsi Ozgelin kotuyu cagirmak istemiyorum ama insan ister istemez korku yasiyo bir sorun olmasin evladimla saglikla evime geleyim diye 23unde nasipse sezaryan dogumum var boyle oldukca daha da stres oluyorum insanlar yuzunden
Saadetozd Masalimsi herkeste olmazmış annemde ablamda yokmuş bende çok hafif göğüs altından göbeğin üstüne kadar oldu ama belli belirsiz olmasıda olmamasıda problem değil diye biliyorum