Seymasezer 30 haftaya kadar ne mide bulantısı ne kusma ne göbekte çatlama.. Hersey güzel giderken afedersiniz basur oluştu. Yürüyemiyorum bile batıyor :( doktora gitmeye hem çekiniyorum hem korkuyorum. Kendiliğinden geçer mi bu illet şey :( ne yapmam lazım 🥺🥺
Muge0609 Seymasezer Ilık Oturma Banyosu Yapın Rahatlatır.Bir Leğene Ilık su koyup Oturun Yada Duşa Girin Ilık suyu Basur Olan Bölgeye Tutun Küçülmesine Etkisi Var Onunda. Olabildiğince Posalı Gıdalar Tüketin Sert ve Soğuk Yere Oturmayın Oda Azdırır. Soğuk Zaten Basura Hiç İyi Gelmez. Geçmiş Olsun Umarım Geçer.
Sabirsiz_Anne Zeytin yağı sürmeyi deneyin gece sürüp yatın aç karnına kuru incir falan yiyin inşallah iyi gelir
Seymasezer Sabirsiz_Anne evet zeytinyağı az önce sürdüm en azından batmasını engelledi kuru inciride yarın hemen uyanınca yiyim o zaman 🥺😢😢
Seymasezer Muge0609 soğuk basuru azdırıyor muu 😮 son iki haftadır kalçalarım buz tutuyodu sıcak su torbası bile zor fayda ediyodu demek onunda etkisi var. Allahım delircem ya nerden cıktı bu :(
Masalimsi Seymasezer benim hamilelikten once vardi gecmisti 7. Ayimdan snra tekrsr basladi doktorum gebelikte olma ihtimali yuksek dogumdan sonra gecicek demsti krem ile ftil vermisti cok agrili olabiliyo ama ilaclar iyi geliyo kadin dogum doktorum yazmisti bana hic bu sorunu olmayan insanda bile hamilelikte bebehin baskisi yuzunddn olabilirmis doktorumun dedigine gore
Muge0609 Seymasezer Sen Sıkıntı Yapma Canım Geçer İnşallah Hamilelikte Artıyor Zaten Doktoruna Bir Danış İlaç verecektir. Ben Evde Ağrını Hafifletecek Şeyler Söyledim Sana. Birde Basur Olan Bölge Çok Basınç Altında Olmamalı Simit Yastıklar Onunla Otur Bir Süre Yada Evde Kendin Çarşafı Simit Çekline Getirerek Yapabilirsin Kenarları Sert Ortası Boş Olacak Şekilde