tgbactn Bebek bakım ürünleri olrak şampuan aldım, mustela nın hem vücut hem şaç için kullanılıyormuş. Bebek losyonu da almam gerekio mu lazım birşey mi. Bebek yagını dotkor önermio die biliyorum. Başka ne almam gerekiyo kızlarr yardımm
Purple13 tgbactn Ben mustelanın yağını şampuanını pişik kremini almıştım. Yüzünde doğum sivilcesi çıktı doktor losyonunu sür dedi. Sonradan onuda aldım. Cildide çok kuru sürüyorum yağıda gaz masajı yaparken kullanıyorum.
YagizAsyaMom tgbactn banyo sonrası iyi olur nemlendirici bir krem. oğlum 1 yaşında hala çok seviyor masajı 😊
tgbactn Ygttt hangi marka aldnız, başka bişe lazım mı ki? Bide ilk gnden kullanılmaya başlayabliomıyuz losyonu
Purple13 tgbactn daha çok yeniyiz ama şimdilik sorun yok☺️Yüzündekiler geçti ama başka bir losyonda geçirdi galiba. Pişik olmadı henüz vücuttada herhangi birşey yapmadı diğerleri.
sevimkelam Bizde banyo sonrası kullanıyoruz masaj yapar gibi sürüyorum o kadar güzel ki adı minoris nemlendirici yapısı yumuşak ve içeriği saf organik zararı da yok tahriş etmiyo kızarıklık varsa anında geçiriyo kesinlikle sizde deneyin