Nrs1234 Kızlar merhaba, Avrupa yakasında devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı? Yada özel hastanelerde ne kadara yaptırdınız?
Edanur97 Nrs1234 canım bende Kağıthane dekine gidicem inşallah fiyat araştırması yaptım en uygunu buydu fehmi yazıcıoğlu 450 tl devlet hastaneleri çok yoğun oluyor çok erkenden randevu almak gerektiğini söylediler ama bunu bi değerlendir istersen 😇
minikgunesim masalsii normal muayene için mi gideceksiniz yoksa detaylı için mi ay sonu gideceksiniz acaba
masalsii Nrs1234 e nabız üzerinden aldım mhrsden yani 16:00 da tam acılıyor yeni randevular kaç gündür ugrasıyorum bugün sonunda alabildim
Nrs1234 masalsii aaa evet bende 2 Li tarama için öyle almıştım ama çok zor bulmuştum o yüzden haftalar önce almaya başladım dr sadi konuk diye geçiyor değil mi hastane
minikgunesim masalsii yer kalmış mı ki ultrason için Bilgi edindiniz mi ben başka bir hastaneye gittiğimde muayene olup yönlendirir diye 4 aylık dolmuştu çünkü
masalsii Nrs1234 evet ama Perinatoloji için kadın doguma önce muayne oluyorsunuz onlar sizin kaydınızı acıyor ancak öyle o bölüme randevu alabiliyorsunuz
Nrs1234 masalsii ben ok meydanına gitmiştim canım ora yapıyor mu bilmiyorum o zaman öyle yaparım yada özel artık bilemedim 🤷♀️
Nrs1234 Edanur97 canım hep devlete gittim şu ana kadar 2 Li tarama falan devlette yaptırdım çok yüksek fiyat söylüyorlar bana daha var ama erkenden araştırmak istedim kararsızım bakıcaz artık 🤗
masalsii minikgunesim evet ben randevu bulabildim perşembe günü gidiyorum 15. Gün randevuları açılır açılmaz almaz gerekiyor ben tam 16:00 da girdim 2 dk içinde aldım randevu
minikgunesim minikgunesim normal muayeneye ne zaman gittiniz peki yakın zamanda gidip yer bulduysanız çok şanslısınız
minikgunesim Esraaydn21 ne kdr sürüyor ilgileri nasıl CD var veriyorlar mı bende araştırıyorum da ya oraya ya istanbul tıp gideceğim duruma göre de
Esraaydn21 minikgunesim canım ıste bakıyo tek tek doktor erkek iyi biri guzel guzel anlatıyo guleryuzlu. uc tane vıdeo cekıyolar 15 sanıyelık. eger yuzunu gostermesse bı sans daha verıyorlar baska gun gel die. 15 dk falab sürdü benım