ozlemagcaa 36+6 3220 kilo doktor gayet sağlıklı ve normal buluyor kilosunu ama başka doktor zayıf dedi bana göre de gayet normal yanı kilolu bile bence sizin nasıldı ?
Sermec ozlemagcaa bence haftasına göre baya iyi benım arkadasım 37+5 te dogum yaptı 2.750 ydi onun kılosu son 2 haftada en az 500 gr alsa 4 kıloya yakın dogacak bence gayet iyi
Grhn ozlemagcaa 36+1 olduk 2800 kilosu. Doktorun haftasına göre gayet iyi dedi. Zaten her hafta kilo alıyorlar . Sizinde gayet iyi bence
Mervekr ozlemagcaa ay sen takılma o zayıf diyen doktora bebegin kilosu gayet iyi onemli olan saglikli olması kilo alınıyor küçücük haftasını doldurmadan doğan bebekler bile çoğunlukla yaşıyor kiloları az olmasina rağmen gayet iyi MaşAllah sagliklica kucağına al insallah
merve21_ Sermec kuzum karşılaşamadık birda ha napiyorsun nasıl gidiyor oğluşun nasıl kontröle gitin mi kilosu falan iyi mi ben 28 haftalıkken gitim 1246 gramdı 29 haftalık oldum
ozlemagcaa Sermec Bana göre de gayet normal başka doktora gitmek zorunda kaldım oda öyle söyledi saçma geldi bana yanı
Sermec merve21_ iyim cnm cok sükür sen nasılsın ben de 28+6 haftalık oldum en son 25+5 te 903 gr dı 5 gun sonra randevum var yanı 29+5 ken bakalım doktor ne dıycek 🙂
merve21_ Sermec anladım kuzum sağlıkla büyüsün paşalarımız benimde 31+2 de kontrölüm var bu ayın 30 zunda
ozlemagcaa Mervekr Artık 3 kiloyu geçmiş zaten yanı miladını da doldurdu sayılır içim rahat hepiniz sağlıkla kucağınıza alın insallah 🙏😊
Damla0x ozlemagcaa Bende kilosu süper bebeğin 👍 bende 37+4 de gidicem kontrole 3200 civarı bekliyorum kilosunu , seninkisi 36 da 3200 mus bence tontiş bile 😄😄
eylulkbraa ozlemagcaa 37+4 teyim 3280 civarıydı kilosu geçen hafta 3100 dü doktor çok kilo alıyor dikkat et demişti gayet iyi kilosu hatta fazla bile haftanda 4 ten sonra sezeryan yapıyorlar genelde dikkat et normal doğum istiyorsan çok zorlanırsın
ozlemagcaa eylulkbraa Çok yiyen bi insan değilim hatta eşim falan zorla yediriyor yanı ama masallah ona rağmen alıyor
eylulkbraa ozlemagcaa güzel bişey demek ki sağlıklı besleniyorsun vitaminlerini ihmal etme bide yürüyüş yap bol bol imkanın oldukça normal doğum istiyorsan şart malesef
Zzynpp ozlemagcaa Bence gayet iyi 38+0 dayım kilosu 3.015 ve doktorum gayet iyi dedi biz insanlar kiloyu çok sorun halime getiriyoruz 2.500 ile 3.500 arası her değer normal diye söyledi banada ilk zayıf gelmişti ama doktor öyle diyince mantıklı geldi