Kızlar 34 haftalığım dün bir post açmıştım hırıltılı öksürüğe ne iyi gelir diye ateşim çıktı acile gittim bugünü bekleyemedik iyiki gitmişiz 😳 burundan bir örnek aldılar ve sonuç influenza virüsü pozitif çıktı (domuz gribi) oan çok kortum ilaç falan içemiyorum ben ne yapıcam bebeğim etkilenir mi diye çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum kadın doğuma gittim hemen muayene oldum çok şükür bebeğim iyi bugünde kendi doktoruma gittim bir ilaç verdi ama eczanelerde bulamadım eş değer olan bi ilacı verdi onu içiyorum şimdi bebeğede bir sıkıntı yapmaz korkma dedi salgın var yoldan 4 kişi çevirsen 3 kişisinde bu virüs vardır dedi 5 günlük bir tedaviymiş sabah akşam içicem geçicekmiş aman Anne adayları çok dikkat edin halsizlik ve boğaz ağrısı oldumu hemen gidin erken teşiş çok önemli ben evden biyere gittiğim yok yinede beni buldu ama vardır bundada bir hayır diyip sizlerinde çok dikkatli olun ve hemen hastaneye gidin ve istirahat ederek geçiyormuş 🤲🏼 Allahım bebeklerimiz bizlere hayırla sağlıkla bağışlasın inşallah 🤲🏼