alpinannesi_ Cerenim en büyük kararszligim surekli karar degistiriyorum🙈 en son sukulent düşünüyorum ama bakalım 35+1 bu gidişle doğurcam yaptırmadan 😀
duygusm Cerenim Ben sadece çikolata ve kolonya vereceğim sanırım. Hem uğraşamam gibi geliyor hem de pek aklıma yatan bir şey göremedim şimdiye kadar.
bsr2 Cerenim sukulent, bambu, makrome anahtarlık, açacak veya kar küresi 🙈 biraz fazla seçenek oldu sanırsam
alpinannesi_ EbruIrmakAhmet ben 4.90 a gördüm Instagram da bi sayfada 20 tane alsam yeter die düşünüyorum hatta 15 bile olabildi 75-100 arası bisey olursa
EbruIrmakAhmet bsr2 ay bambuda çok mantıklıymış ben bide minik çam görmüştüm dikmek için çok mantıklı gelmişti oda ama herkes götürüp diker mi bilemedim
eylulkbraa Ben makrome anahtarlık tercih ettim, sukulentleri nikahımda kullanmıştım kimse pek anlamıyor değer vermiyor öyle şeylere o yüzden fazla masraf edip canlılara zarar vermeye gerek yok bence. Küçük süsler mumluk veya anahtarlık tercih et bence
Brcum10 Cerenim ben butik kurabiye yaptırdım bide atıştırmalık birkaç şey koyacağım masaya. Hediye Mevlüt’te düşünüyorum .