H1z2a3 Prensannesiiiii benim kendi doktorun her gittiğimde zaten tekli ultrason bakıyor ek ücret ödemiyorum hiç
Prensannesiiiii H1z2a3 kaç haftalıksın canıö benm dediğim farklı sanırım 15 20 dk sürüyor kendi doktorn yapmıyor
Dilan3eymenn Senaselimefendigil hayır önce normal kadın doğum gebe polinigine aldım orda Dr beni muayene ederken soylucem ikili ultrason günü vrrrmisin diye ki haftama denk geliyor gittim gün kendi dixek falan filan gel ikili ultrasona göndercem seni dicek yani önce normal kadın doğum randevu alın onlar seni yönlendirir zaten
SeymaTaylan Prensannesiiiii Ben bu cuma yaptıracağım Çamlıca Görüntüleme Merkezi 280 Üsküdar Anadolu Hastanesi 260 Sancaktepe Bölge hastanesi 365 civarıydı Sultanbeyli Ersoy Hastanesi 350 Çamlıca Medipol Hastanesi 575 civarıydı Bunlar benim araştırdığım fiyatlar fikir olsun diye paylaşmak isterim😊😘
Ozgesn SeymaTaylan ben 2-3 gün önce yaptırdım. Ödemesini 1 ay önce yapmıştım 256 tl ödedim orası mı bu fiyatı verdi size ? Cok demişler
SeymaTaylan Ozgesn evet bölge verdi fiyatı belki ocak zammı geldi diye düşündüm ama fazla yinede ilginç
Ozgesn SeymaTaylan evet zam geldi sanırım ama cok gelmiş 🤷♀️ Zorunlu sezaryen e de 1450 dediler bana ama demekki onlarda zamlandı yeni binaya geçecekler ya zam yapmışlar 🤦♀️
Ozgesn Svdnr 16 haftadan itibaren görünüyormuş ama göstermiyorlar henüz netleşmediği icin . En sağlıklı renkli resim 20. Haftadan sonra veriliyormuş 22+1 im mesela 2-3 gün önce aldım o şekilde renkli resim 🥰