Dilan3eymenn Prensannesiiiii randevu aldım devlette yaotrcam niye özelde 400 vereyim aynı makina aynı cihaz aklımı seveyim 😅😅😅
1989-- İs yerinden bi arkadaşım yaptırdı normalde devlete gidiyor ama özele gidip ultrasyon çektirdi 350 tl ye
brcaky Ben kocaeli medical parka gidiyorum, zaten her gittiğimizde renkli ultrasondan bakıyor, belki diğer hastanelerindede böyledir
MelikeAkin Marinedeniz hayir ayrintili ultrasonda bebegn akcigerlerinden damagindan tutun kemikleri srti butun organlarina tirnaklarina kas goz hepsine bakilyo sagliklimi bi hasar sorun varmi dye renkli ultrason da bebek syah beyaz ekranda dglde ten renginde gozukyo yani buyudukce canli sekilde
MelikeAkin Marinedeniz hayir yavrum renkliyi kendi doktorun gosteriyor bebek sekillendikce buyudukce sey gbi dusun normal ultrasonda muayene yapyo ya gri gozukmyo sadece ayrintili ve detayli us ayni sey
Gamm Marinedeniz bizim detaylı ultrasonda renkli bakıldı ve çıktı verildi canım. Hastaneden hastaneye değişiyor herhalde bi sorun bence. Renkli için ayrı bi yer yoktu.
Peray Üsküdar Hospitalturk de geçen hafta yaptırdım çok tatlı bi bayandı her şeyi açıkladı ücret 250 ₺
Zuhraa Canım bende pazartesi gittim kontrole 12+5 im ozele gidiyorum hic bir ucret ödemiyorum renkli ultrason için hatta ben cd aldim hareketleri icin doktorum kaydetti verdi
Busra221 Esraaydn21 orda uygun diye duymuştum bende o hastanenin arkasında oturuyorum orda hangi doktora gidiyosun memnun musun