Alparslan0210 29 haftalığım bugün doktora gittim rahmin de kısalma var dedi erken doğum olacak dedi nst ye falan bağladı aynı durumu yaşayan var mı acaba
Nnurmehmet Alparslan0210 Canım çok geçmiş olsun söyledi mi canım kaç mm olduğunu benimde rahim ağzında kısalma var doktor bana da dikkatli ol kendini yorma dinlen bol bol filan dedi 😔 ama nstye filan bağlanmadım ben birde benim kız çok aşağidaymiş doğum pozisyonu almış bizimde erken doğum riskimiz var 😔
Beybitooo Alparslan0210 benimde erken Doğum riskim var ilk 29 mmdi progestan fitil kullanıyorum 31mm oldu sonra ilerledikçe 43 mm ye kadar uzadı ilaclarinizi düzenli kullanın gerçekten çok etkili
Alparslan0210 Nnurmehmet bir de ben Urfa ya ailemin yanına gelmiştim Yozgat’a gitmem lazım orda oturuyorum otobüsle 12 saat sürüyo doktor tavsiye etmiyorum dedi napıcam bilmiyorum. Baya kısalık var galiba böyle tedbirler aldığına göre. İğne verdi çocuğun ciğerleri gelişsin diye
Alparslan0210 Balbu vajinam da baskı hissediyorum bazen sanki tekmeyi vajinama atıyor çekiyor Muş gibi hissediyorum onun dışında bişey hissedemedim yürürken bişey düşecek gibi oluyorum
Balbu Alparslan0210 Allah şifa versin inşallah düzelir. Ben de karnımın aşağı doğru indiğini hissettim sanki küçüldü gibi de geldi. O yüzden sordum. Bende 30 haftadayım. Yarın inşallah sorularımı soracağım doktora
Alparslan0210 Balbu hmm geçmiş olsun benim karnım fazla büyümedi zaten o yüzden pek onu dikkat edemiyorum
Alparslan0210 Balbu erkek bebek olduğu için hep aşağıdaydı ama anneme sordum az önce değişiklik var mı diye annem evet diyo aşağı indi gibi diyo
Nnurmehmet Balbu evet canım karnım çok aşağıya indi gören dogumun yaklaştığını sanıyor 😔 Oysaki daha 30+5 haftalığım bugün çok fazla kasılmam oldu korktum biraz doktorum yarın kontrole çağırdı birşey çıkmaz inşallah 😥
Balbu Alparslan0210 aynı belirtiler sanırım. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok endişeliyim
Balbu Alparslan0210 aynı belirtiler sanırım. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok endişeliyim
Alparslan0210 Beybitooo bana 4 tane iğne verdi bir de hap verdi iki tanesini iç dedi bir de benim yolculuk işim var ya yozgatta evim orda oturuyorum şuan Urfa dayım otobüs le 12 saat sürüyo doktor tavsiye etmiyorum dedi ne yapıcam bilmiyorum
Beybitooo Alparslan0210 evet yol bana da yasak ama sana fitil yazmasi gerekiyordu riski olan herkes kullanıyor onu neden yazmadı acaba
Alparslan0210 Mervettas evet öyle ama kocam yok yanımda evim de doğum yapmak isterim burda hiç bir hazırlığım yok