MelekKarabulut Kızlar 9+3 günlüğüm ve yemek yiyemiyorum sabahları mide bulantısı çok oluyor et balık tavuk yiyemiyorum hiçbirşekilde ne yapmam gerekiyor mide bulantısını hafifletmem için
busraemrahertuhrul MelekKarabulut canım miğde bulantısı için leblebi tuzlu sade cubuk kreker muz özellikle akşamları yemeği çok erken yiyince sabahları çok daha fazla olurdu uxun süreli aç kalmamaya dikkat et açlık ile gebelik birleşince hepten miğde bulantısı artıyor sabahları leblebi yada krekeri komidinin üzerinde bulundur yanı başında inş cabuk geçer
MelekKarabulut busraemrahertuhrul aynısını yapıyorum kraker yatagın başında ama yesemde yok yine kusuyorum ve hastayım bide boğaz agrısı grip ilaçda kullanamıyorum çok kötü etkiledi yani
fkarakus Merhaba hic dert etmeyin bende yasadiklarinizin aynisini yasadim 3 aydan sonra rahat edeceksiniz. Ben hem yumurtadan ette sütten tiksinir durumdaydım cok sukur su an iyiyim sizde ilerde yiyebilirsiniz zaten bebek 3 aydan sonra besleniyor
busraemrahertuhrul MelekKarabulut dikkat edin geçmiş olsun zencefilli çay önermiişti doktor bol su için diyor