Arkadaşlar selamm. Daha önce de yazmıştım. Kese arkası kanama göründüğünden düşük tehlikem vardı. Çok şükür onu atlattık derken sevincle dönerken doktordan hemen akşam ilk defa pıhtı ve pembe lekelenmeyle karşılaştım. Pazar sabahı hemen doktora gittim normalde cuma ve c.tesi gormustu doktor. Plesentada kanama alanı oluşmuş. Gerci gene dormustum pihti geldi napmaliyim gibisinden. Gidince ogrendik bizde işte 10 gündür yatiyordum evde raporluydum bi 10 gün daha raporum var. Progestan kullaniyorum . 10 hafta 3 günlük gebeyim bu arada. Benim merak ettigim bu durumu yaşayıp düşük tehlikesini sorunsuz atladan ve bebegini saglikla kucagina alan var mı? Sonuçta Plesenta bebegin bagli oldugu en önemli şey. Bebegimizin gelişiminde hic bir sorun yok Allaha şükür ve boyu maşşallah güzel uzuyor. Ama ne bileyim oradaki kanamadan etkilenir mi? Bunu yaşayan oldu mu? Doktorum aslinda pihtiya ne sebep oldu belli degil bebek saglikli cunku dedi. Arti olarak tamam gebelikte kanama vs lekelenme normal degildir. Ancak her kanama tehlike icersede merak etmeyin bir cok gebem saglikla dogum yapti icinizi ferah tutun dedi. Ama bende sizlere danışmak istedim. Belki aynı şeyi yaşayan vardır diye. Uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.