Bsnrck DidemYldrm kızlar benim komşum sancıları başladığı zaman 9 tane acve hurmasi yediğini ve 9 cm açılması olduğunu söylemişti 😊
Svcnn DidemYldrm bende 35 e yakin basladm bazen gunde e tane bazen 5 bazen 7 yedgm oldu hc bise yok henuz insalh sanci zamani acilmm cbk olr faydasni grrum
Rabia88 MedineDinztrk 37.haftada 3 ile başlamıştım 38 de 7 ye çıkardım bakalım ne zaman gelecek prenses
gzm Benim gittiğim hastanede gebe okulu var ordaki ebe 37 haftada başla her gün mutlaka en az 3 tane medine hurması ye dedi🤗
Baharkrgc Rabia88 Emineemre emsey çok iyi bir hastane canım ama orası biraz daha pahalı ersoya göre yoksa çok iyi bir hastane gerçekten 😊
Yasmin01 Tek sayı ile yemek hem sünnet hem de bilimsel açıklaması yapılmış bi de bebeğe kilo da aldırıyor ☺
ece123 Arkadaşlar ben şuan 29+6 haftalık hamileyim ama bana doktorum bi kaç hafta önce söylemişti hurma ye diye bnde günde 3 4 tane yiyorum 🤔acaba bi zararı olurmu? Olsa doktor ye demezdi dimi😏 aklım karıştı
DidemYldrm ece123 olmaz canım hatta Doğum yapmanı kolaylaştırır vakti geldiğinde bende 20 haftalık hamileyim cuma günü doktora giidcem sorarım ben ne zaman yiyeyim diye başla derse başlarım bende