seymaveminik Kızlar katlanabilen banyo küvetleri hakkında ne düşünüyorsunuz veya kullanan var mı aramızda?
Lzgpthm seymaveminik aslinda mothercare marka olan güzel maddiyat önemli değil diyorsanız alınabilir ama gereksiz bir pahalılığı var birde ufak geliyor gözüme bu sekilde bakmaya calisiyorumm😊
Kimyagercik seymaveminik kizenim kullaniyordu kizina bana verdi simdi ikimizinde evi kucuk oyuzden cok mantikli geliyor bana azcik daha paha normal kuvetten ama alan acisindan daha kullanisli ve normal kuvetten hoc bi farki yok
Sedaby seymaveminik bende havuzlu handa gormustum cok pratik geldi. Evimde oldukca kucuk yer kaplamamasi benim icin avantaj. Bende alacagim bunlardan😀 Katlayip bebisin besignin altina surerim😂
Gzd seymaveminik ben aldım canım çok kullanışlı ve evi küçük yeri olmayanlar için o kadar rahat oluyoki tavsiye ederim, benimki babyjem marka bayada geniş içine ben sığıyorum 😂
Lzgpthm seymaveminik temiz ikinci el bebecruz tutumluanne zebremoda bulabilirsiniz uygun fiyatlı çıkabiliyor güvenli sitelerde hepsi 😊