Öncelikle herkese saglikli ve kolay doğumlar diliyorum.cumartesi gece 02.00 da suyumun gelmesiyle duşumu alıp 1 saat icinde hastaneye gectik.Sancım yoktu sancımın siddetlendigi zaman doktora gitme dusuncem vardi ama ailemin ve eşimin israriyla mecbur kaldım.saat 03.00 da yatışim yapildi 2cm acikligim vardi.04.00 dan sonra yavastan sancim gelmeye basladi.aciklikta artmaya basladi 12.00 da sancilarin siddedi 3 dakikada bire düştü.zaman ilerleyince korkum basladi.cocugun suyu bittiyse bir sey olur mu sureklide kanamam geliyordu.Diger odalardan dogum yapanlarin sesi geliyordu o kadar saat gecmesine ragmen kuzum kanala inmiyordu 15.00 da acilma 9 cm buldu sancilarim dayanilmaz derecedeydi bir yandan bagiriyorum dayanamiyorum diye bir yandan surekli ayakta durma istegim var ayakta durunca biraz daha hafifliyordu sancim.Doktorlar yarim saatte bir gelip ıkınmamı soylediler ama ne yaptiysam asagi indiremedim saat oldu 19.00 sancilar araliksiz en siddetiyle vuruyor ama bebek gozukmuyor.cok dua ettim lutfen diyorum.dayanamiyorum sezeryana alin.Doktorlar acilmam oldugunu normali bekledigimizi soylediler onlar oyle diyince dedim hic bitmeyecek bugün.tam 6 saat boyunca 9 cm aciklikla ve en aci siddetli sanciyla bekledim.tam 18 saat sanci cektim.Saat 21.00 oldugunda bebegin ayni pozisyonda saatlerdir oldugunu asagiya inmedigini hemen sezeryana alinacagimi soylediler.o kadar zaman sanciyi cektikten sonra hemen kabul ettim.direk sezeryana aldilar spinal anestezi yapicaz dedilerbelden igne vuruldum.aciyi hissedince genel anesteziye donuldu.uyandigimda yeniden doğmuş gibiydim.cocugumu kucagima verdiklerinde hepsi bir ruyadan ibaret gibiydi.aradan 4 gün gecti.sadece dikisten dolayi agri hissettim,bol bol yurudum su an gayet iyiyim🙏