Sues Hepınize teşekkür ederim cevaplarınız için sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim persembe 7 haftama gırıyorum allahm nasıp etsın banada inşallah sevgiler 🙏
mrv39 ben 5. haftada gittim sadece kese vardi icinde bebek bile gozukmuyordu, bugun tekrar gittik kalp atisini da dinledik ultrasona gore 6+3 gozukuyormus gec döllenmeden normalde 7+3 takvime gore 😬
Sues 6 haftada duyulmadı persembe inşallah bende duyarım🙏 Hepinize çok teşekkür ederim rabbim anne adayı olan herkesın bebeklerını bızlere sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏teşekkür ederim hepınıze cevaplar için
Deletedmom0990 Sues benim doktorum sorumsuzdu canm devlette 13 haftada bile duyulmaz diyodu dinletmedi baştan savdi bende özele gittim 14+3 hem cinsiyet hem kalbini ilk o zaman duydum 🙈
Sues Deletedmom0990 allah kalbınize göre versin inşallah 🙏aynen devlet gitmedim İstanbul ‘da özel hastahaneye gıdıyorum, 6 haftada vajinal ultrason yapalım duyarız dedi izin vermedim , bakalım persembe insallah dualarınızla duyarım bende bradan paylaşacağım persembe ☺️🙏