Sevilen Sebla55 ben hepsinden yiyorum 7 aydır ama bebeğim öyle kilolu değil bormal bir bebek kilo işi biraz anne babanın yapısıyla alakalı ben ve eşimde normal kilolarda ama uzunuz bebişinde boyu uzun 😊
Axin Sebla55 bence kilo alfirma caban olmasim eger normal dusunuyorsan bebek kilolu oldugu icin sezeryan olacam
Bgmbgm Esma5825 maden suyu baya faydalı günde 1 2 icebilirisjiz sade ben günde 1 kesin içiyorum 2 de oluo bazen
Bgmbgm Sebla55 benm düşük tansiyon olduğu için sorun yok hatta mide yanma eksimelrime falan çok çok iyi gelio
Miniminilina Zeytin çok yaradı bana.kırma,az tuzlu ekşili tercih .tuzu az olsunda siyahta olur.benim arkadaşım bol zeytin yeyip ,4100 doğurdu.ben daha yeni başladım.son ayımdayım.banada fayda etmeye başladı.sizlerede yarar inşallah.
Esma5825 Suheda Yok çok şükür bazen midem şişiyor gibi hissediyorum ihtiyaç duyuyorum ama cesarey edemiyordum iyi oldu öğrendiğim 😏☺
Svcnn Bgmbgm beypazari ozellikle icn dyrlr bnde hep ondan icyrm baska marka icmyorm doktormda sade soda ic dedi