KubraKocak Arkadaslar merhaba inofolic toz pembe kutu kullanan var mı bende 1,5 kutu var çok şükür hamileyim isteyen varsa gönderebilirim biraz pahalı bir ilaç ihtiyacı olan varsa yazsın arkadaşlar 🙂
PelinCemre KubraKocak bende pcoluyum. Bunu denemek istiyordum. Yararlı olduğunu okumuştum. Bunu kullanarak mı hamile kaldınız?
KubraKocak PelinCemre evet canım bendede var pko doktor bana önerdi bu ilacı yumurta geliştirici zaten belki arastırmıssındır bana cok yararı oldu :) bu arada rahim filmi çekindin mi ?
PelinCemre KubraKocak rahim filmi çekilmedi. Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese versin Allah
KubraKocak PelinCemre amin canım darısı sana inş :) canım ben rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım bu arada
KubraKocak PelinCemre canım valla benim yumurtlamamda oluyordu arada ama yinede hamile kalamadım doktor önerdi gittim çekindim o ay hamilr kaldım tıkanıklık yapışıklık falan da yoktu 🙂
PelinCemre KubraKocak kargoyu alıcı ödemeli gönderebilirsin. Pelin Gül Cumhuriyet Mah. İnönü Cd. NO:21 Şarköy/TEKİRDAĞ
DiplomaliEvHanimi Hayirlisi olsun insallah alana. İns ise yarar ben 2ktu kullandim dha sonra pahali geldi. Alamadim