damlac Kızlar karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış; sağlık ocağında test yapmıştım şimdi aldım sonuçları. Yarın doktoruma gideceğim randevu aldım ama neden olur? Bir sıkıntı olur mu? Nasıl düşer bilgisi olan var mı? Tansiyonumu sürekli takip ediyorum normal.
30071530 damlac merhaba ne kadar yüksek çıktığı önemli eğer belirli bir düzeyde yüksekse gebelik kolestazı tanısı koyuluyor ve bebek 37. Haftada alınıyor bendede vardı ve 37.haftada doğum yaptım
Bestem damlac canm benm de yüksekti bi ara hep çok kustugum zamanlar doktor kusmaktan demişti dahiliye doktorum tereyağı sıvıyağ kullanma zeytin yağı kullan demişti ilaçta yazdı ben kullanmadım kusmalarim azalınca normale döndü değerler.bi dahiliye doktoruna görün mutlaka ve korkma hormonlardan da olabilir tüm değerler alt üst oluyor bu dönemde
Alydemir damlac bide safrana baktır onda bi sorun varsa da yüksek çıkar tereyağ yumurta tetikleyici oluyor doktoruna sor bi istersen
30071530 damlac benim değerlerim bi tık üstteydi ve safrada çamur görüldü sizin değerleriniz ne kadar yüksek
Alydemir damlac kuzenim iki aylık hamileyken şiddetli mide ağrısıyla gitti enzimleri yüksek çıktı meğer safrası taşla dolmuş hergün tereyağı bulgur yumurta tüketince tetikledi ameliyat olmak zorunda kaldı o yüzden bastırmanızı öneririm
damlac Alydemir mide ağrım falan yok benim zaten yumurta da yiyemiyorum mise bulantımdan ama soracağım tabiki
Bestem 30071530 canm b3nde de safra da çamur var dedi Bi ara sonra baktrmadm sana bunun için birşey yapıldı mi
Limonlusu damlac canım Benim de yükselmişti AST alt değerlerim 180 civarında idi. Kullandığım vitamin ve kan ilacını bıraktıktan 1 hafta sonra düşmeye başladı ve 2. Hafta normale döndü. Hatta doktorum da şaşırdı demek ki ilaçlar yapmış demişti 😊
damlac Limonlusu bende bu ara çok ağır bir grip geçirdik ve çok fazla ilaç kullanmak zorunda kaldım; muhtemelen yarın doktorum hepsini kesecek. İnşallah Benim de düşer canım 🙏🏻
30071530 damlac bide safra testi yaptırın bu basit bir durum değil çünkü en kısa zamanda doktorunuza görünün
Serap0733 damlac ben normal düşünüyorm doktorum karacıger enzımlerıne bakarım sıkıntı cıkmazsa normal yaparsın demişti .yuksek cıkarsa sanırım normal dogum yapamazsn
damlac Serap0733 o benim için çok önemli değil canım bebeğim iyi olsun da nasıl gerekirse öyle sağ Salim gelsin yeter 🙏🏻
Serap0733 damlac bebeğe sanırım bir etkisi yok inş iyidir bebişlerimiz üzülme bi şey olmaz canm Allah ın izniyle
Meriiiilii Safra kesesi olabilir eğer öyle bir durum varsa bunu doktorunuz farketmese bile siz hatırlatın. Ben yasadım bu durumu.