[silindi] Hanımlar iki gundur gecmeyen bir bas agrim var agri sadece sol tarafta hic birsey yapamiyorum kapkamiyorum yerimden uyudum dus aldim su ictim gecmedi bana yardim edermisiniz sizin yontemleriniz varmi?
Buse91 [silindi] canım benim arkadaşımında migreni vardı nurse harveys head stick kullanabilirsin hem bitkisel hemde çok faydası olduğunu söylüyordu arkadaşım
Nurunilkmucizesi [silindi] sol taraf stres dir genelde Allah’ım şifa nasip etsin dua et ve rahatlamaya caliş stresin vrmi.
Gamzedngdn [silindi] kuzum öncelikle geçmiş olsun bende geçen haftalarda ölüyordum baş ağrısından senin gibi burdan yardım istedim birisi vikis sür geçer yazmıştı bende denedim geçti vikisle masaj yap canım şifa olsun inşallah çok geçmiş olsun😘
Masal-90 [silindi] öncelikle tansiyonunuzu mutlaka ölçtürün, yükselmiş olabilir. Doktorum parol içebilirsin demişti benim başım ağrıdıgı zaman. Bol bol su içmeni öneririm
Btyas34 Öncelikle Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Banada arada amansız bir ağrı geliyor bitkisel HEAD STİCK Rolon kullanıyorum ve çok şükür faydasını görüyorum sizede tavsiye ederim
[silindi] Nurunilkmucizesi ya ben cok rahat bi insanimdir cok takmam herseyi kafama zaten stres yapcak biseyimde yok durup dururken oldu cokbtesekkur ederim canm amin
snil Tansiyonunuzu takip edin mutlaka. Tansiyon yükselmesi baş ağrısına sebep olabiliyor ve gebelikte tehlikeli. Nane yağı varsa şakaklarınızı ovup loş ortamda yatın.. Umarım bir an önce geçer 🙏
[silindi] snil valla daha dun olcturdum tansiyonumu ikili taramam vardi bir sknti cikmadi normal dediler
Mrvgk [silindi] bir fincan nescafe ile birlikte bir parol için faydasını göreceksiniz yarım saat içinde. Viks varsa onunla boyun be baş bölgesine masaj yaptırın inş şifa olur.
[silindi] Gamzedngdn cok sagol canm evde vardi suruyim bari iyi geliyorsa valla cok tesekkur ederim umarim gecer❤️
Gamzedngdn [silindi] bende evde bulunduğu için hemen sürmüştüm okuyunca bi yanıyor bi serinliyor bide uzan dinlen sonra geçiyor umarım sana da iyi gelir öpüyorum 😘
[silindi] Dibeee canm ben tam 12 haftalik hamileyim hamile kaldigimdan beri zaman zaman oleu hep agrilar ama bu cok uzun surdu ilk defa
Dilaraeymen [silindi] buzdolabı poşetine suyu koy dondur canım. Onuda ince tülbente sar ağrıyan yere koy dursun