denzz Kızlar 32+4 deyim. İki gündür çok kasık ve bel ağrım var belim ve kasığımdaki baskı yüzünden de çok zor yürüyorum. Karnımda eskisine göre aşağı indi bağırsaklarım da ağrıyor. Sizce normal mi aynı durumu yaşayan var mı yoksa hastaneye gitmeli miyim? Açılma olduğunu nasıl anlarım?
Minnakmucizemm denzz bence gitmelisin canım benim. Belirtiler baya bariz yani benimde ağrıyor ama sürekli agrimadigi için sorun olmuyor ihmal etme bence.
alpinannesi_ denzz ben 35+1 im son haftalarda bikac kez oldu önce kasiklarim aşırı ağrıyo sonra belime de vuruyo hele dün tam 3 saat sürdü geçmesini bekledim ve geçti şükür bugün kontrolüm vardı sordum doktoruma normal dedi bunsancikar seni doğuma hazırlıyo dedi
yagmur2019 denzz doğum başlangıcı belirtileri gibi anlattıklarınız ama başka bir şey de olabilir tabini açılmayı siz bilemezsiniz hastanede ebelerin alttan muayene etmeleri lazım bir an önce hastaneye gidin bence
mommyofson denzz Bence doktora gidin bende de aynıları vardı gittim Bbebek baya aşağı inmiş erken doğum riski yüksek çıktı ciğer geliştirici iğne yapıldı ayrıca erken doğumu durdurmak için ilaç alıyorum iki hafta geçti inşallah en az iki hafta daha geçer
denzz Minnakmucizemm Pazartesi randevum var acaba o güne kadar durabilir miyim diye çabalıyodum ilk gebeliğim olduğu için normal mi onu da bilemedim etrafındakilerde olur son aylarda diyor ondan kararsız kalmıştım kuzum olmazsa gideyim
Eliffyvzz denzz Pazartesi çok geç bence yaa o ağrılarla o kadar beklememelisin diye düşünüyorum ama🤷🏻♀️ En azından acile falan git bi nstye gir sancıların baksınlar
denzz Eliffyvzz boğazlarım da inmiş acaba ondan mı vücudum kırgın falan dedim ama yok yani çok ağrıyor 😢
alpinannesi_ denzz aslında sen söyleyince dikkat ettim normalde hiç olmazdı ama son zamanlarda gaz sancısı da çok oluyo sen içinin rahat etmesi için doktora bi görün istersen ama yinede
snil Bende de aynı zamanlarda olmuştu çok kararsız kalmıştım gidip gitmemekte. Yalancı sancılarımla gaz sancısı birlemişti sanırım. Yalancı sancı diye doktora gitmedim ama 2 günüm zehir oldu, erkenden gidip iç rahatlatmak daha mantıklı olur