Alydemir Bsrlmnemr MzyynSrctn benim Cumartesi 60 dı Salı 435 çıktı bir hafta önce bakalım bir hafta içinde ne kadar arttı kese oluşmuştur umarım ilk gebeliğim korkuyorum endişeliyim 🙏🏻
Bsrlmnemr Alydemir 3 günde bu kadar mı arttı? Keseyi görmek için 1000leri bulmak lazım diye biliyorum ama yazan arkadaşlar daha iyi biliyor gibi
Alydemir Bsrlmnemr ever üç günde 7 katı artmış oluyor yani 10.000 olması lazım diyen de oldu yarın gidip göreceğim inşallah sizinde sağlıklı bebeğiniz olur
Alydemir Bsrlmnemr benimde karışık ama akışına bırakmak lazım çok düşünmemeliyiz rutin hayatımıza devam edelim yoksa düşün düşün strese gireceğiz
Valsss Alydemir pazartesi yaptim 2590di sali hastaneye gittim gozuktu kese ama net degildi persembe gittim net gozuktu
Valsss Misssimsek sonuclari alip oyle doktora gidiyim dedim bide kafamda soru işaretleri vardi bu forumda bulanti kesilince bebege birsey olur diyorlardı kafami karıştırdı dun verdim kan ama bugun yine basladi bulantim🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Balance Bsrlmnemr ilk yaptiginizin Ustunden 37 saat gectikten sonrami bu dger cikti oyleyse eger artis cok az olmus kesede 5000 vajinal ultrasonla goruldu benim 1200 lerde gozukmez genelde
Bsrlmnemr Balance evet canım artış o kadar oldu zaten 48 saatte 2 katı artış olması gerekiyor ya benim de 36 37 saatte bu kadar artış oldu hemşirenin söylediğine göre artış iyimiş. Kese için beklicem başka çarem yok. 🤷♀️
Misssimsek Valsss yok canım öyle bişey sen içini ferah tut o zaman doğurana kadar midemizin bulanmasi gerekir. Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım. ❤