Aysegulyeter 18+5 haftalik gebeyim. Bugun peceteye hafiften pembe bi leke geldi. Sadece az bisey peceteye geldi ve daha gelmedi. Agrım filan hic yok. Acaba tüp bebek olanlar böyle bisey yasadimi. Yasadiysa ne yaptiniz sonuc ne oldu.
alpinannesi_ Aysegulyeter tüp bebek değil ama aynı haftalarda bnm de lekelenmem olmustu bnce doktorunuza danışın ben progestan iğne ve sonrasında düzenli progestan hap kullanmıştım.
Edase Aysegulyeter canım ben daha 13. Haftayim benim 7. haftada lekelenme seklinde olmustu bi kac gün surmustu dr um igne vermisti o zman bana progestanı da ilk günden beri kullaniyorum fitil olarak canini sıkma sakın olabiliyo böyle şeyler bebişin iyidir hic merak etme
Aysegulyeter alpinannesi_ doktorumu aradim cnm. Bi sknti yok dedi eger cogalirsa gel dedi. Suanlik gelmiyor. Sadece az bisey geldi dahada gelmedi. Bekliyorum eger bidaha gelirse gidicm
Aysegulyeter Edase insallah oyledir cnm. Doktorumada sordum pecetenin resminide attim budan bisey olmaz korkma dedi. Eger cogalirsa bekleme gel dedi. Suanlik gelmiyor bi sknti yok gibi.
alpinannesi_ Aysegulyeter bi problem olmaz devamı da gelmez inşallah sen her ihtimale karşı ayaklarının altına yastık koy dinlen.