Perihanefebir Merak edıyorum benım gibi haftası dolan halen sancı yok açılma yok normal doğum düşünüyorum
GizemDoan Perihanefebir benim iki hafta önce ara ara olurdu 38+ 3 oldum tık yok gittikçe geriliyorum 🤒
SedaKANCAR Perihanefebir Perihanefebir Benimde 38+6 doktor her an bekle dedi iki haftadır beklemedeyim ama yalancı sancılar oluyo sabırsızlanıyorum bende siz gibi Allah büyük elbet sağlıkla gelsinler dünyaya
Perihanefebir 1PrensAnnesi artık inanın beklemek zorlaştı insan ister istemez bunalıyor ama sadece sabır ediyorum rabbim belkide sabrımızı deniyor deyip fazla geçiyorum
1PrensAnnesi Perihanefebir ay kolay olabilirmi ya artık hareketler iyice kısıtlanmıştır doktorunuz ne diyo peki?
Perihanefebir GizemDoan bence sabırlı olun bende sizin gibiydim sonrada Her şeyin zamanı var deyip bıraktım
Perihanefebir SedaKANCAR herşeyin vakdı zamanı var rabbım sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin herkeze
OmerAzizeSrc Bence beklemelisin 42-43 te doğum yapanlar var bebek döndüyse sağlıklıysa elbet normal bir şekilde gelecektir 🙂
Perihanefebir OmerAzizeSrc herşey normal cok şükür hareketli masallah biraz inatçı cıktı diyoruz artık 😊
Guloo68 Ablam 42 hafta bekledi sancısı gelmedi gelse bile bebek kiloluydu doğum yapamayacağını söyledi doktor gün verdi o gün gitti ablam sezeryana aldılar..
Perihanefebir Guloo68 suni sanci vermediler mi hangi hastanede oldu istemediniz sürece sezaryana almaya hakları yok sadece tehlıkelı olmadı sürece
Perihanefebir 1PrensAnnesi hareketlerinde masallah bir sıkıntı yok surekli hareketli doktorum tehlıkelı bir durum olmadığını söyledi normal doğum olur diyorlar sezaryana karşı en son çagre ameliyat
Guloo68 Perihanefebir Hayır Vermediler günü geçmişti birazdaha beklese çocuğa zarardi bide cok kiloluydu yigenim özel bi doktor doğum yaptırdı ablam zaten sezeryan istyodu. Sezeryan hepsinden rahat diyo simdide 2. Gün ablam ayağa kalkmıştı yigenimde 4.750 grm doğdu 😊😊😊😊😊
GizemDoan Perihanefebir çevremdikiler doğurmadın mı hala diyip duruyorlar bazıları karnın inmiş iyice doğurdun dogurucan diyorlar geriliyorum ister istemez
Perihanefebir Handeaslan616139 valla artık hurma bile görmek istemiyorum desem o kadar yedım banamisin bile demedı surekli yürüyüş yapiyorum