Simya asyaa15 göktuğ alp koyabilirsin cnm ikisi aynı anda söylenebilcek bir isim seç , kardeşim yusuf ali koydu mesela ikiside söyleniyor , ama kuzenim batuhan arda koydu birini söylüyoruz diğerini söylemiyoruz uzun geliyo sanki
Ecc asyaa15 biz oğlumuz olsaydı Egemen koyacaktık ama kızımiz olacak inşallah size onerebilirim Egemen ismini🤗
Burcak61 asyaa15 sürekli sadece eren diyoruz ereni ben koydum Çınar ı babası babası da eren diyordu arada hiç söylenilmeyen tek başına Bi isim bu arada kayınvalidemler ilk başlarda ereni ben koydum diye sürekli Çınar dediler Bi kaç kez sert dille uyardım eren Çınar diye onlar da inada Çınar dediler en son eşimle tartıştım şimdi eren Çınar Bi tek onlar diyo biz hep eren diyoruz hatta geçen eşim acaba zor bişe mi gidip sildirsek dedi
Lsbebisim Burcak61 Kalsın canım ya sildirmeyin bence ilerde büyüdüğünde okul arakadasları veya kendiisi hangisini begenırse onunla seslenirler :) iki ismi de cok guzel cunku
asyaa15 Burcak61 dogrudur canım haklısın ama biz eşimle ortak noktaya varamadk yani o göktuğ istiyor bende kurandan gecen bi isim olsun diyorum. Böle ortak bi nokta buldıuk. Yoksa sizin isimlerinixde cok güzel bnce
merve6106 Ftszgn bende oglum olursa yağız kızım olursa masal koyacagım inşallah allah nasip ederse daha cinsiyet belli degil
Ecc asyaa15 seçtiğiniz isimler çok güzel ama keşke tek isim düşünseniz çift isimlerin zaten ilerleyen zamanlarda teki kullanılıyor benim ismim Esra Nur herkes Esra diyor ben bile alistim artık ismim sadece Esra gibi geliyo nur aklıma bile gelmiyor
Fidan3594 asyaa15 çift isim sıkıntı ileride birini beğenmezse hep sorun yaşar. Eren diyene hep Çınar diye düzeltecek falan
Fatoserin asyaa15 ayy benim de oğlum olacak Allah’ın izni ile benim oğlumun ismi de göktuğ olacak ☺️ Göktuğ Ege bence